Home Mozaik Djevojka saznala stravičnu istinu o svom dečku i zašto su ga sve...

Djevojka saznala stravičnu istinu o svom dečku i zašto su ga sve ostavile prije nje: Ovaj problem ga muči cijeli život

82
0

Neki problemi su davno riješeni, ali će ljudski strah oko njih zauvijek biti problem. Britanac (32), iako pošten, ne nailazi na otvorena vrata kod ljudi, upravo iz tog razloga.

Nakon 6 mjeseci veze s djevojkom, s kojom se odlično slaže, morao je potražiti pomoć ljubavnog terapeuta. Strahuje da zbog njegovog zdravstvenog stanja ljubav neće biti dovoljna.

Boji se da će ga djevojka ostaviti kao što su ostavile njegove bivše.

Kako je objasnio ovaj mladić, od početka je bio potpuno iskren prema djevojci jer smatra da je ona morala znati za njegovo zdravstveno stanje, ali nije siguran da ona to može podnijeti.

– HIV pozitivan sam i od samog sam početka bio potpuno iskren prema svojoj djevojci. Nisam htio da tako velika tajna bude kamen spoticanja između nas dvoje. Osim toga, mislim da djevojka s kojom sam u vezi zaslužuje znati istinu. Prvo je bila uzrujana, ali nakon što sam joj objasnio da je moje zdravstveno stanje stabilno i pod kontrolom, malo se smirila. Negativna je na HIV, stoga strogo pazimo na intimne odnose i uvijek bez iznimke prakticiramo isključivo siguran seks, tako da s te strane nema razloga za brigu – započeo je svoju ispovijest Britanac.

Ne krije da se boji da će ga ona ipak ostaviti jer je imao takvih iskustava u prošlosti.

– Jako joj želim vjerovati, ali ostavile su me sve moje bivše djevojke. U početku su govorile da im ne smeta što sam HIV pozitivan, obećavale su sve i svašta, a na kraju su me ostavile. Bojim se da se to neće dogoditi s ovom djevojkom, iako su emocije među nama jake. Nažalost, mislim da ljubav nije dovoljna – dodao je ovaj Britanac, piše San.

– Još uvijek postoje predrasude i strah među ljudima jer ne znaju dovoljno o HIV-u. Stigma je veliki problem za oboljele, pogotovo zato što ljudi nisu svjesni koliko je medicina napredovala i da je danas moguće potpuno normalno živjeti s ovom bolešću uz korištenje zaštite pri intimnim odnosima – rekla je.

Terapeut je naglasio da je njegov strah od odbacivanja zapravo njegov pokušaj da se zaštiti od daljnjih povređivanja.

– Samo pazi da ne sabotiraš vezu zbog svog straha. Tvoja djevojka od početka zna za tvoje zdravstveno stanje i prihvatila ga je čim je s tobom u vezi šest mjeseci. Nemojte je tjerati od sebe zbog vlastitih strahova – rekla je.

Previous articleMrežama se širi pizza bezobraznog naziva s još bezobraznijim sastojcima: Rijetko tko bi ovo zaista probao!
Next articleBakica uhvaćena s golemom zmijom, ne otvarajte ako imate fobiju! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here