Home Mozaik Mrežama se širi pizza bezobraznog naziva s još bezobraznijim sastojcima: Rijetko tko...

Mrežama se širi pizza bezobraznog naziva s još bezobraznijim sastojcima: Rijetko tko bi ovo zaista probao!

110
0

Talijani su poznati po svojoj kuhinji, ali i po tome koliko se znaju uvrijediti i skandalizirati razne novitete i recepte u svijetu pizza majstora. Jedna takva aktualna je na društvenim mrežama. Tu su pizzu zvali “mudićoza”.

Vjerojatno svi znate za bijele bubrege, jelo koje je pomalo kontroverzno i ​​koje neće svi htjeti probati. Za one koji slučajno ne znaju, ovo je vrhunski specijalitet i predstavlja obrađene testise životinje, najčešće od bika.

Netko se dosjetio napraviti bijelu pizzu s bubrezima, koja je vrlo brzo postala hit.

Kao što vidite na slici, izgleda kao obična pizza, sa klasičnim sastojcima, “samo” što se na kraju dodaju bijeli bubrezi.

Naravno, iako su mnogi odmah odlučili zamrziti ovu ideju, neki bi joj sigurno dali priliku, uostalom, bijeli bubrezi su specijalitet koji neki vole.

“Tako je, zbog ovoga ćemo ratovati s Talijanima”; “Nisam dobro”; “Quattro testosteron”; “Bubrežna bolest Bianco bella”; “Barbarski! Bez kore i origana” samo su neki od komentara.

Jedno je sigurno, samo zbog poznate havajske pizze, na koju su Amerikanci odlučili staviti ananas, pojavilo se mnogo svađa. Ne možemo ni zamisliti kako bi reagirali na bijele bubrege.

Previous article‘Modrić je najbolji igrač kojeg sam trenirao u životu’
Next articleDjevojka saznala stravičnu istinu o svom dečku i zašto su ga sve ostavile prije nje: Ovaj problem ga muči cijeli život

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here