Home Mozaik Djevojka tvrdi da je otkrila Wi-Fi trik kojim možete provjeriti vara li...

Djevojka tvrdi da je otkrila Wi-Fi trik kojim možete provjeriti vara li vas partner

167
0
pexels vlada karpovich 4050387
pexels vlada karpovich 4050387

Svjetska TikTok zajednica je ponovno uzbuđena zbog jednostavnog Wi-Fi trika koji omogućuje korisnicima da otkriju na kojim su platformama drugi korisnici bili aktivni i kada, otvarajući oči mnogih na mogućnosti ovakvih tehnoloških trikova.

Abby Paige, korisnica TikToka koja se bavi temama veza i ljubavi, slučajno je otkrila ovaj trik, što je rezultiralo viralnim videom na TikToku koji je izazvao ogroman interes. U svom originalnom videu, Abby je objasnila kako možete pratiti aktivnosti korisnika na vašoj Wi-Fi mreži, što je odmah privuklo pažnju mnogih korisnika.

@abby.paige Replying to @Karma Renee #greenscreen #real #relatable #foryoupage #fyp ♬ original sound – Abbs 🙂

Nakon nevjerojatnog interesa za ovu temu, Abby je odlučila podijeliti detaljne upute o tome kako koristiti ovaj trik. Koristeći Xfinity Wi-Fi uslugu kao primjer, Abby je objasnila kako se značajka “Upravljanje ljudima” može koristiti za praćenje aktivnosti korisnika na mreži.

Ova značajka omogućuje stvaranje individualnih profila za svakog korisnika, što omogućuje praćenje njihovih online navika putem značajke “aktivnog vremena”. Ovo otkriva istinu o tome koliko su dugo korisnici bili aktivni na mreži i koje su platforme koristili. Također je moguće postaviti ograničenja za pristup internetu u određeno doba dana ili noći.

Ono što je posebno intrigantno jest činjenica da se ova značajka može koristiti za praćenje preferiranih platformi korisnika, poput Instagrama ili Twittera, te prikazivanje vremena kada su bili najaktivniji na tim platformama.

Međutim, treba napomenuti da je post na blogu Xfinity-a potvrdio da ne postoji način za praćenje povijesti korisnika osim putem njihovih računala, gdje se može pristupiti cijeloj povijesti pregledavanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here