Home Mozaik Dugo iščekivani Vannin koncert nadmašio očekivanja riječke publike!

Dugo iščekivani Vannin koncert nadmašio očekivanja riječke publike!

1096
0

This image has an empty alt attribute; its file name is vanna.jpg

Program Ljeta na Gradini u punom je zamahu, a ljubitelji dobre glazbe znali su da je Trsatski kaštel jučer bio idealan odabir za uživanje u toploj subotnjoj večeri. Vanna je puno gledalište počastila presjekom opusa dugogodišnje glazbene karijere, u kojem su se našli svima poznati hitovi, ali i recentne skladbe s nedavno izdanog albuma „Izmiješane boje“. Pjevačica izuzetnih vokalnih sposobnosti ni sama nije skrivala zadovoljstvo zbog ponovnog nastupa u prekrasnom ambijentu s pogledom na grad, gdje je posljednji put nastupala 2012. godine.
Nastup s vrhunskim instrumentalistimastvorio je ugodnu atmosferu i iznio emociju koju je publika znala prepoznati. Kroz dvosatnu izvedbu, Vanna je povela publiku na putovanje kroz svoju tridesetogodišnju, žanrovski raznoliku karijeru.Brojni posjetitelji su uglas pjevali Vannine hitove, a kako je koncert odmicao, atmosfera se zahuktala te se publika rasplesala u svima znanom ritmu. Vanna se s Riječanima i Riječankama pozdravila uz energičnu izvedbu hita „Tek je 12 sati“, a zidine srednjovjekovnog zdanja i ovaj su se put savršeno uklopile u ovu glazbenu priču, isprepletenu emocijama i izvrsnim raspoloženjem.
Tijekom kolovoza slijedi još nekoliko zanimljivih nastupa, a 20. kolovoza posjetitelji mogu uživati u glazbenoj večeri uz Riječanku Nikolinu Tomljanović, koja je upravo Trsatsku gradinu odabrala za svoj prvi samostalni koncert. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas Music shopu u Rijeci ili online putem sustava mojekarte.hr i prodajne platforme rijekamarketplace.hr. Nastup počinje u 21.30, a ulaz za posjetitelje otvara se sat vremena ranije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here