Home Biznis Facebook uvodi pretplatu radi potvrde računa

Facebook uvodi pretplatu radi potvrde računa

210
0

Mark Zuckerberg, vlasnik Mete (Facebooka, Instagrama), objavio je u nedjelju da uvodi Meta Verified, pretplatu u iznosu od 11.99 dolara na mjesec radi potvrde računa na platformama dok ta velika društvena mreža prolazi kroz financijsku krizu.

Meta Verified, koji će ovaj tjedan biti najprije dostupan u Australiji i Novom Zelandu, sličan je sustavu koji je Elon Musk uveo na Twitteru, s uslugama provjere identiteta i s prednostima kao što je “izravan pristup korisničkoj službi”. “Zamisao je bila poboljšati vjerodostojnost i sigurnost naših usluga”, rekao je Zuckerberg u poruci na Instagramu i na Facebooku.

“Pretplatnici će na Facebooku i Instagramu dobiti značku koja pokazuje da je njihov identitet provjeren, zaštitu za svoj račun (protiv krađe identiteta), pristup korisničkoj službi i veću vidljivost”, rekao je glasnogovornik Mete.

Pretplata je namijenjena pojedincima starijim od 18 godina, ali ne za račune kompanija. Korisnici će plaćati 11.99 dolara na mjesec za Meta Verified na webu i 14.99 dolara na mjesec na iOS-u i Androidu.

Previous articleVoditeljica propala u zemlju zbog sramote: Kolega je morao držati, javnost gledala što radi bez srama (VIDEO)
Next articleVIDEO: Prije šest dana je objavio da je gej, pogledajte kako su ga navijači dočekali!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here