Biznis

FlixBusom iz Rijeke do novih europskih destinacija za 69 kuna

FlixBusom iz Rijeke do novih europskih destinacija za 69 kuna

Uz sigurnost, udobnost te moderne i nove autobuse FlixBus, europski lider u prijevozu putnika, putnicima iz Rijeke, Opatije i Crikvenice ovog proljeća nudi povoljna putovanja prema brojnim europskim destinacijama.

“Proljeće je najbolje vrijeme za planiranje putovanja prije ljetne groznice. Ako ne volite gužve i vrućine sad je najbolji trenutak posjetiti Budimpeštu, Beč, Prag, Krakov ili Berlin,gradove koji su odnedavno iz Rijeke povezani zelenim autobusom.˝  – istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEESouth regiju.

Naime, početkom travnja krenuo je novi val linija kojim se Rijeka direktno povezala sa Zadrom ali i s brojnim europskim destinacijama poput Maribora, Beča, Praga i Berlina. Večernjim polaskom u 21:10 sati putnicima se pruža bolja iskoristivost dana, ugodnije i brže putovanje zbog manjih gužva na cesti, ali i lakši pristup ostalim gradovima uFlixBus mreži. IzCrikvenice i Opatije FlixBus je omogućio direktna putovanja prema Pragu, dok se sredinom svibnja povećava frekventnost polazaka prema Münchenu.

Povodom pokretanja novih linija FlixBus jeosigurao ograničeni broj karata za 69 kuna. Karte će biti dostupne od danas16.04. pa sve do 29.4.2019.g. Karte su dostupne putem weba www. FlixBus.hr ilibesplatne FlixBus mobilne aplikacije te vrijede za sva direktna putovanja prema odabranimdestinacijama od 6.5 do 28.5. Putnicima iz Rijeke tako su po promotivnimcijenama na raspolaganju gradovi poput Maribora, Berlina, Krakova ili Budimpešte.

Iz Rijeke se trenutno možeputovati direktno do 8 europskih država – Italije, Francuske, Slovenije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Češke i Poljske, a uz presjedanje u nekim odglavnih čvorišta FlixBusa poput Zagreba, Venecije ili Münchena dostupne su iostale europske države iz FlixBus mreže. Karte za sve destinacije moguće je kupiti putem FlixBus web stranice ili putem besplatne mobilne aplikacije.

Putnicima na raspolaganju svi benefiti zelene FlixBus mreže

FlixBus zelena mreža autobusnih linija proteže se na28 europskih zemalja te povezuje 2000 destinacija s 350.000 dnevnih linija.Putujući Europom, FlixBus putnicima omogućen je besplatan Wi-Fi, utičnice, više prostora između sjedala, besplatna prtljaga te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska. FlixBus aplikacija preuzima se potpuno besplatno te je dostupna i na hrvatskom jeziku. Osim jednostavne i brze kupovine karata, putem aplikacije šalju se obavijesti o promotivnim ponudama koje su dostupne isključivo za kupovinu karata putem aplikacije, dostupni suodgovori na najčešća pitanja, obavijesti o mogućim kašnjenjima autobusa zahvaljujući GPS live trackingu, navigacija do najbliže stanice te detaljne informacije o svakoj kupljenoj karti i QR kodu koji je zamjena za printanukartu.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Pojednostavljeno otvaranje novih tvrtki ; Vlada smanjila temeljni kapital za d.o.o. na 5.000 kuna.

livioApril 20, 2019

Kruzer od 300 metara tri puta u Rijeci!

spApril 20, 2019

Na Trgovačkom sudu još jednom odgođen stečaj 3. maja

spApril 17, 2019

Je li prekasno za Kineze u 3.maju?

spApril 16, 2019

Rijeka druga na Kvarneru!

spApril 16, 2019

Davor Huić: Onaj tko misli da će Kinezi doći i isplatiti pet milijardi kuna Uljanikovih dugova, jako je naivan!

spApril 14, 2019

Plenković: Kinezi vrlo brzo stižu u Uljanik!

spApril 13, 2019

Novu Kantridu će graditi Top International Engineering Corporation!

spApril 12, 2019

Europska komisija ne želi komentirati najave kineskog ulaganja u prugu Rijeka – Zagreb

spApril 11, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.