Home Vijesti Fokus istrage prebačen na Matejev mobitel

Fokus istrage prebačen na Matejev mobitel

908
0

Fokus u istrazi je sada stavljen na podatke iz Matejeva telefona i na kontakte koje je imao kobne večeri, izvijestio je u subotu Blic.

Matejev telefon, koji je lociran u blizini Velikog ratnog otoka deset dana nakon mladićeva nestanka, od velike je važnosti za istragu. Zabilježena Matejeva komunikacija, smatra policija, mogla bi doprinijeti razrješenju ovog misterija. Tako je, na osnovu dobivenih podataka, utvrđeno da je nestali mladić posljednji poziv uputio sugrađanki Maji Sopta, koja se te večeri nalazila u Beogradu.

Osim ovoga, vještačenje telefona posebno je važno za utvrđivanje točnih lokacija na kojima je bio i njegovog kretanja u noći nestanka.

– Rečeno mi je da se provjeravaju mobilni telefoni i Matejev mobilni telefon u smislu točne lokacije, odnosno obavljanja tih kontakata i svega što se događalo te večeri – rekao je nedavno za RTL Nenad Periš, njegov otac.

Istraga će obuhvatiti sve kontakte koje je Splićanin imao u klubu Gotik, u kojem je provodio vrijeme te večeri do nestanka. Zato su, osim njegovih prijatelja ispitani i mladići iz Zadra koji su te večeri imali stol blizu njih, a s kojima je Matejevo društvo te večeri ostvarilo kontakt. Osim njih, identificirane su i osobe koje su se nalazile u njihovoj neposrednoj blizini i za stolovima oko njihovog.

Previous articlePrvi zabilježeni gej par u povijesti? Stari egipatski mural i dalje tema rasprava
Next articleAngela Merkel odbila siguran posao u UN-u

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here