Home Mozaik FOTO: Otvoreno drugo izdanje Exclusive Auto Moto Showa

FOTO: Otvoreno drugo izdanje Exclusive Auto Moto Showa

1398
0

Nakon najvećih svjetskih auto show manifestacija, vrijeme je da hrvatska publika vidi i isproba ovogodišnje novitete na EXCLUSIVE AUTO MOTO SHOW-u, koji će se ove godine održati po drugi puta u Rijeci na trećem katu Tower Centra Rijeka od 3-6.travnja.

Iznimno zadovoljni prošlogodišnjim rezultatima, nastup su potvrdili praktično svi prošlogodišnji izlagači (PSC Primorje – Opel, Chevrolet, Fiat, Alfa; Porsche Interauto – VW, Seat, Škoda, Audi; RB Auto – Renault, Dacia; Auto kuća Lenac – Nissan, Ruting Honda, Autonippon Toyota, Moto Matušić – Aprilia, Gillera, Moto Guzzi, Vespa, Piaggio; Citroen ARK Mihelić), uz koje je veliki interes iskazan i od strane izlagača koji prošle godine nisu bili prisutni (Afro Hyundai, Moto RIS – Volvo, KIA Grlica, Peugeot Dujmović…) kao i popratne industrije.

Hrvatsku premijeru će na Exclusive Auto Moto Showu u Rijeci imati Hyundai i10 kojeg će se prvi puta moći vidjeti upravo u sklopu ovog sajma. Bogata oprema, prostranost i funkcionalnost u kombinaciji sa atraktivnim, sofisticiranim dizajnom postavljaju percepciju marke Hyundai na višu razinu.

Ove godine ponudu ćemo dopuniti i s poznatim brendom Vulkal koji će predstaviti novitete u pneumatici kao i osiguravajuće kuće koje će predstaviti brojne novitete i olakšice u segmentu autoosiguranja.

Manifestaciju će i ove godine pratiti bogati zabavni program, a ulaz za sve posjetitelje biti će besplatan.

Izostankom zagrebačkog auto sajma, Exclusive Auto Moto Show predstavlja jedinstveni projekt ovakvog tipa na području Hrvatske.

Previous articleDarth Vader izbačen iz predsjedničke utrke
Next articleHajdaš Dončić: U riječki prometni pravac do 2020. bit će uloženo 2 milijarde eura

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here