Home Mozaik Francuski DJ napadnut na festivalu u Tisnom: ‘Udaren sam zato što sam...

Francuski DJ napadnut na festivalu u Tisnom: ‘Udaren sam zato što sam homoseksualac’

181
0

Francuski DJ Pierre Hache, poznat kao Kiddy Smile, nastupao je na Defected festivalu u Tisnom te tvrdi da je napadnut zbog toga što je homoseksualac.

Ispričao je na Instagramu kako mu je prišao nepoznat muškarac iz publike i počeo vrijeđati njegovog prijatelja, a zatim i njega.

“Ne mogu vjerovati da ovo pišem jer je ludo, ali važno je da objavim svjedočanstvo o homofobiji koja je još uvijek prisutna u svijetu. Osjećaji su mi pomiješani”, započeo je.

“Nastupao sam na jednom festivalu u Hrvatskoj, a moj prijatelj je imao loš dan jer je festival objavio video na kojem pleše i ljudi su ga nazivali pogrdnim imenima zbog njegove seksualne orijentacije. Nisam mogao dopustiti da taj tip napada mog prijatelja pa sam mu prišao i pitao zašto je mog prijatelja nazvao pogrdnim imenom.”

“Pitao sam ga je li on homoseksualac, a to ga je razbjesnilo i počeo je dizati ruke…Ovo se sve dogodilo u backstageu, muškarac je imao narukvicu za izvođače te sam ga pitao s kim je došao”, ispričao je.

“Udario me, pokušao sam ga uhvatiti, ali me udario još jednom. Tada sam izgubio kontrolu i srušio sam ga na pod s nekoliko udaraca. Došlo je osiguranje te ga smirilo. Bio sam jako uzrujan jer sam bio na lijepom festivalu i super se provodio sa svojim prijateljem.”

“Ne mogu vjerovati da sam udaren zato što sam homoseksualac. Primio sam dva udarca jer sam razmišljao o tome u kakvu ću se poziciju dovesti kao izvođač ako udarim nekoga na festivalu, a pri tome sam druge rase i queer”, dodao je.

“Nastupao sam na ovom festivalu od njegovog početka i vrlo sam uzrujan što mi se to dogodilo. Još uvijek pokušavam razumjeti što se dogodilo, ali odbijam da mi incident uništi uspomene na Hrvatsku”, zaključio je.

DJ je u Instagram Storyju kasnije napisao kako se odlično proveo u Hrvatskoj te kako se nakon bolnice vratio na podij i plesao.

Previous articleSrpkinju oduševio kvarnerski otok: ‘Odmara oči, tijelo i dušu’
Next articleTragedija u Italiji: Dječaka (8) usisao odvod bazena, izvukli ga tek nakon dva sata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here