Home Biznis Galerija Bakar – Novi trgovački centar uskoro otvara svoja vrata u Industrijskoj...

Galerija Bakar – Novi trgovački centar uskoro otvara svoja vrata u Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu

776
0

U Industrijskoj zoni Bakar u središtu Kukuljanova uskoro se otvara novi trgovački centar koji nosi ime Galerija Bakar. Galerija Bakar opremljena je po najnovijim standardima, a odlikuje je prozračna i ugodna arhitektura uz obilje svjetlosti te dominaciju zelenih i plavih tonova. Ujedno, odgovara na sve zahtjeve kupaca omogućavajući istinski užitak shoppinga lišen bespotrebnog stresa i gubitka dragocjenog vremena.

Trgovački centar konceptualno je osmišljen kao “retail park”, a maloprodajna površina centra iznosi 30.046 kvadratnih metara što ga ujedno čini i najvećim trgovačkim središtem u Bakru i okolici. Retail parkovi zamišljeni su kao niz trgovačkih jedinica koje se nalaze u istom kompleksu, obično na jednoj lokaciji, no svaka od njih ima zaseban ulaz.
U sastavu ponude nalaze se poznati brendovi i maloprodajni lanci među kojima su Bipa, Deichmann, Ghetaldus, Hervis, Harvey Norman, LC Waikiki, JYSK, Interspar, KiK, Admiral casino, Mlinar, Müller, Takko, Tedi, Tisak, ZOO City te restoran Me Gusta. Svi posjetitelji na jednom mjestu pronaći će odjeću, obuću, modne detalje i kozmetiku, namještaj, svakodnevne potrepštine za dom te sve što je potrebno za obitelj, djecu i kućne ljubimce.

Otvaranjem ovog novog trgovačkog centra na Kukuljanovu, obogatit će se trgovačka ponuda na području Grada Bakra, ali i otvoriti nova radna mjesta. Galerija Bakar zapošljava nekoliko stotina djelatnika, a kroz komunalne naknade i davanja uprihođuje dodatna sredstva u lokalni proračun i daje značajan doprinos u razvoju infrastrukture i poboljšanju standarda života u Bakru i okolici. Stoga je otvorenje Galerije Bakar dočekano s entuzijazmom i radošću u zajednici.

Investitor i vlasnik Specijaliziranog trgovačkog centra „Galerija Bakar“ je tvrtka AM PS Lambda Nekretnine d.o.o., članica hrvatske podružnice MID Bau nekretnine d.o.o. Grupacija MID jedna je od vodećih „developera“ na domaćem tržištu, a u svom portfelju sadrži brojne realizirane projekte od kojih su najpoznatiji: Garden Mall u Zagrebu, TC Koprivnica, STC Osijek, STC Sisak, STC Valpovo, Pula City Mall, Galerija Poreč, STC Pula III i STC Umag.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here