Home Mozaik Vezana usta i prerezani grkljani: U plitkoj grobnici pored rijeke pronađena izmučena...

Vezana usta i prerezani grkljani: U plitkoj grobnici pored rijeke pronađena izmučena tijela 3 djevojke u kupaćim kostimima

201
0

Tijela nestalih Najeli Tapia (22), Juliane Macias (21) i Denise Reyna (19) pronađena su prošli tjedan pored rijeke Esmeraldas u blizini grada Quininda na sjeverozapadu Ekvadora.

Prema informacijama s mjesta događaja, djevojke su mučene, prerezane su im grkljane, a pronađene su u plitkoj improviziranoj grobnici. Tijela su pronađena nakon što su lokalni ribari uočili pse kako se zadržavaju na obali rijeke i njuškaju.

Ribari su o svemu obavijestili lokalne vlasti nakon što su primijetili vrlo neugodan miris.

Policija istražuje slučaj, a obitelji djevojaka mole da smrt Tapije, Maciasa i Reyne nije povezana s trgovinom drogom, piše Daily Mail.

Lokalni mediji izvijestili su da su i djevojke bile vezane, a usta su im bila prekrivena zavojima.

– Bili su mladi, odjeveni za plažu, u kupaćim kostimima, laganoj odjeći, kratkim hlačama – rekao je Diego Velastegui, gradski policajac.

Djevojke dolaze iz grada Santo Domingo de los Cacilas, koji je udaljen oko 80 kilometara od mjesta gdje su pronađene. Zadnji put su viđeni 4. travnja, kada su otišli na plažu.

Nakon što se nisu vratili kući i odgovorili na pozive, njihove su obitelji prijavile nestanak. Obitelji kažu da ne poznaju ljude s kojima su se trebali susresti na plaži.

Prve informacije govore da su djevojke ubijene u selu Malimpiji koje je udaljeno 15-ak kilometara od Kuinindea. Policija je navodno locirala automobil u kojem su djevojke prevezene do mjesta gdje su ubijene. Osim toga, policija je u blizini tijela djevojke pronašla mobitel i nadaju se da će im on pomoći u rješavanju slučaja.

Masijas je nekada pjevala, a ekvadorski mediji navode da bi snimka njenog pjevanja u restoranu koja kruži društvenim mrežama mogla biti posljednja snimka na kojoj je živa.

Najeli je odrastao u gradu Santo Domingo de los Cacilas, ali je živio u Quitu, glavnom gradu Ekvadora. Tamo je radila kao model, prenosi “Jutarnji list”.

Reyna je studirala poljoprivredno inženjerstvo na Državnom tehničkom sveučilištu u Quevedu, Ekvador.

– Samo želimo pravdu. Ako netko nešto zna, trebao bi odgovarati za ovo strašno ubojstvo, odnosno tri ubojstva koja su se dogodila u jednom danu – rekla je Paulina Rueda, teta Juliana Masijasa.

Rueda je medijima izjavila da njoj i njezinoj rodbini prijete zbog traženja pravde.

– Bit ću uporan iako mi je život u opasnosti – dodao je Rueda i zamolio javnost da smrt djevojaka ne povezuje s švercom droge.

Za Uskrs se pokapaju djevojke.

Previous articleIznenadile ih uplate s Googlea: Greškom im sjeo novac na račun, nekima je i ostao
Next articleGalerija Bakar – Novi trgovački centar uskoro otvara svoja vrata u Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here