Home Mozaik Gledala je dijete na slici i znala da će izrasti u čudovište:...

Gledala je dijete na slici i znala da će izrasti u čudovište: majka je tri godine prije tragedije izdala upozorenje

495
0

Joy Witting (67) naglasila je da je majka jako dobro poznavala svoju djecu.

Nesvakidašnja priča koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim govori o Britanki Jodie Witting (42) koja si je u veljači 2017. godine oduzela život, a prije tog strašnog čina ostavila je pismo svojoj majci Joy, suprugu Martinu i obitelji.

Prije tog čina majka devetero djece ostavila je pismo u kojem je naglasila da više nije u stanju nositi se sa životom i ogromnom odgovornošću dok je zbog svog hendikepa višegodišnja u depresivnom stanju.

U pismu je potom majci skrenula pozornost na svog sina Coreyja Bella, tada 16-godišnjaka, da definitivno ima bipolarni poremećaj i da ga promatraju više nego ikoga jer je, po njezinu mišljenju, “sposoban učiniti sve. “

  • Bojim se kako će Corey Bell izgurati u životu. Kad je ova slika snimljena, imao je manje od godinu dana. Već tada mi se činio vrlo nepredvidljiv, bojala sam se da ne postane psihopat. Ima bipolarni poremećaj, treba ga liječiti. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta – naglasila je Jodi Witting 2017. godine, ubacivši zajedničku obiteljsku sliku u spomen pismo.

Tri godine nakon Jodyjeve smrti, odnosno kada je napunio 19 godina, Corey Bell se predozirao i umro. Pet mjeseci prije toga na ulici je pokušao ubiti jednog od dilera. Još dok je bio beba (dječak na slici desno sjedi u očevu krilu), majka je jasno vidjela što mu se može dogoditi.

Joy Witting (67) naglasila je da je majka jako dobro poznavala svoju djecu.

  • Točno je znala što će se dogoditi svakom djetetu, a posebno Cory Bell, koja nije imala ni godinu dana. U pismu mi je napisala: “Molim te, pobrini se za njega, prerano će okončati svoj život” – rekla je za britanski “Miror”.

Jodi Witting doživjela je prometnu nesreću zbog koje je ostala u invalidskim kolicima. Majka Joy kaže da je neumorno radila za svoje devetero djece kako bi sva bila obrazovana, dobra i pametna.

  • Odgovorna osoba za nesreću nikada nije pronađena. Na tom dijelu ceste nije bilo kamera. Osoba koja ju je udarila autom ostavila ju je ležati dok drugi vozač nije stao na cesti da joj pomogne. Završila je u kolicima. Na kraju je postala ovisna o drogama i terapiji. Do posljednjeg dana života pričala je samo o svojoj djeci. Znala je da ih ostavlja same sa mnom i mužem, ali više nije mogla. Od sve djece jedino kojeg se bojala bio je Cory Bell. Cijeli život. I bila je u pravu – dodala je Joy Witting, majka žrtve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here