Home Mozaik Radila je u salonu namještaja svog supruga, a onda je došao električar...

Radila je u salonu namještaja svog supruga, a onda je došao električar i krenuo nabacivati joj se

1208
0

Mason McCracken je sretno udana žena koja povremeno radi u trgovini namještajem svog supruga. Često se dogodi da joj je suprug u salonu namještaja, pa ona ostane u skladišnom prostoru u kojem se nalazi njezin ured. Salon namještaja je skoro otvoren i treba još dosta popravki i uređenja.

  • Kad sam mu rekla da mi dođe pomoći, rekao je da mu se sviđa što mu govorim što da radi. To mi je bilo čudno, ali sam to zanemario. Nakon što smo pomaknuli krevet, morao je ići na WC, morao je proći kroz moj ured. Kada se vratio, rekao mi je da sam lijepa i da je razočaran kada je saznao da sam udata, ali da mu ne smeta i da mu se javim ako želim da se zabavim – rekla je ova žena za Tik-Tok, a o tome je pisao i Daily Star.

Činilo se da je električar bio prilično uporan, iako je vidio kako ga Mason odbija, te mu nije smetalo da se vrati i ostavi joj poruku napisanu na licu mjesta.

  • Kad je odlazio, rekao je da jedva čeka da te vidi i da mi je ostavio poruku na krevetu koji smo zajedno selili, a ja sam bila šokirana. Napisao je da mi ne želi stvarati probleme budući da sam u braku, ali da bi jako volio provoditi vrijeme sa mnom – objasnio je McCracken.

Sve je ispričala suprugu, koji je odmah kontaktirao svog menadžera i objasnio mu situaciju, no majstor je inzistirao da se radi o velikom nesporazumu. Budući da Masona još čekaju mnogi popravci, ona se boji da bi se isti čovjek mogao vratiti da je proganja.

Ubrzo su uslijedile reakcije korisnika ove društvene mreže.

  • Ne biste trebali trpjeti bilo kakvo maltretiranje na poslu i u vlastitoj trgovini, odmah to prijavite.
  • Nemojte riskirati da vam ponovno dođe, nazovite njegovu tvrtku i prijavite ga.
  • Ako ga ne mogu sankcionirati, neka vam barem pošalju drugog radnika.
  • Začuđen sam na što ljudi misle da imaju pravo – bili su samo neki od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here