Home Mozaik ‘Gledao sam morskog psa kako mi grize sestru’: Voda je bila puna...

‘Gledao sam morskog psa kako mi grize sestru’: Voda je bila puna krvi, mladić napravio nevjerojatno (VIDEO)

585
0

Na Keaton Beachu na Floridi djevojku (17) je morski pas ugrizao za nogu, a potom je njezin brat skočio u vodu i spasio joj život.

Djevojka Addison Bete (17) izgubila je dio noge nakon što ju je napao morski pas na popularnoj plaži u Floridi, ali može zahvaliti svom bratu heroju što joj je spasio život dok se borila protiv predatora.

Addison je bila u vodi na plaži Keaton kada je morski pas od 10 stopa iznenada napao i uhvatio je za nogu.

Njezin brat Rhett Willingham, vatrogasac, rekao je da je zagazio u krvavu vodu i udario morskog psa kako bi spasio svoju sestru, a zatim je otplivao do obale.

Govoreći za TV emisiju Good Morning America, rekao je: “Udario sam morskog psa, zgrabio svoju sestru, plivao unatrag i potom pozvao pomoć”, rekao je.

Hitna pomoć je odjurila na lice mjesta, a djevojci je pružena pomoć na plaži prije nego što je odvezena u bolnicu.

Nakon operacije izgubila je dio noge, a prema bolnici, brat joj je spasio život tako što se izborio s morskim psom i potom joj stavio podvez na nogu kako bi smanjio gubitak krvi i održao je pri svijesti.

– Nautičare i kupače upozoravamo na oprez, oprez i zaštitu od morskih pasa. Neka pravila kojih se morate pridržavati su: nikada ne plivajte sami, ne ulazite u vodu u blizini ribara, izbjegavajte područja poput pješčanih sprudova (gdje se vole okupljati morski psi), ne plivajte u blizini velikih jata riba, upozoravaju službe.

Previous articleHrvatski rukometaši izvukli najlakšu skupinu za Svjetsko prvenstvo!
Next articleTanja pronašla mrtvu kćer (16) u krevetu: Bila je potpuno zdrava – doktori su imali samo jedno objašnjenje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here