Home Mozaik Tanja pronašla mrtvu kćer (16) u krevetu: Bila je potpuno zdrava –...

Tanja pronašla mrtvu kćer (16) u krevetu: Bila je potpuno zdrava – doktori su imali samo jedno objašnjenje

1631
0
Photo by Anete Lusina: https://www.pexels.com/photo/empty-agenda-with-pen-on-crumpled-bed-in-house-4792344/

Majka je ujutro pronašla svoju 16-godišnju kćer mrtvu u krevetu. Doktori vjeruju da joj je srce jednostavno prestalo kucati u snu.

Naizgled savršeno zdrava tinejdžerica iz Ujedinjenog Kraljevstva umrla je iznenada u snu u svojoj obiteljskoj kući u Dagenhamu nakon što joj je srce “jednostavno stalo”, navodi se u istrazi, izvještava My London.

Amy Ford-Jury, 16, njezina je majka posljednji put vidjela navečer 22. studenoga 2021., kada se činilo da je savršeno dobro, ali je sljedećeg jutra pronađena beživotna u svojoj spavaćoj sobi.

Unatoč dugotrajnoj obdukciji koja je uključivala niz pretraga, uzrok smrti nije utvrđen, a zabilježena je samo “iznenadna smrt odrasle osobe”.

Mogla je biti uzrokovana nepravilnim otkucajima srca. Sudu je 17. lipnja rečeno da se ova vrsta aritmije javlja “jednostavno iz vedra neba”, bez ikakvih znakova ili simptoma.

Prije smrti, Amy nije imala veće medicinske zahvate, osim što joj je dijagnosticirana astma 2019. i žgaravica 2013. kada je bila dijete.

Noć prije nego što je umrla, svojoj majci Tanyi nije dala “nikakav razlog” da vjeruje da joj nije dobro.

– Tek sljedećeg jutra, kada je bilo tipično užurbano u kući gdje su se svi spremali za izlazak, Tanja je tragično otkrila da njezina kći u krevetu ne daje znakove života. Čini mi se da je Tanja učinila sve što je mogla, brzo je pozvana hitna pomoć koja je odmah stigla, ali nažalost nisu mogli puno učiniti. Unatoč njihovim najvećim naporima, Amy nije bilo moguće reanimirati i proglašena je mrtvom, rekao je vršitelj dužnosti starijeg mrtvozornika dr. Graeme Irwin.

Previous article‘Gledao sam morskog psa kako mi grize sestru’: Voda je bila puna krvi, mladić napravio nevjerojatno (VIDEO)
Next articleModrić razveselio dječaka kojem su Rusi ubili roditelje. Njegov izraz lica sve govori (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here