Home Mozaik Glumio Tuđmana a sad mora na sud zbog seksualnog zlostavljanja tri muškarca

Glumio Tuđmana a sad mora na sud zbog seksualnog zlostavljanja tri muškarca

126
0

Nakon što je krajem prošlog tjedna u Velikoj Britaniji podignuta optužnica protiv Kevina Spaceyja zbog seksualnog zlostavljanja glumac je, posredstvom glasnogovornika, za Good Morning America izjavio da će se “dobrovoljno pojaviti” pred britanskim sudom.

Rekao je kako je “uvjeren da može dokazati svoju nevinost” pred optužbama koje su protiv njega iznijela trojica muškaraca te kako cijeni to što je državna tužiteljica Rosemary Ainslie podsjetila javnost kako ima pravo na pošteno suđenje. Spacey ne može biti formalno optužen ako se ne vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo, a u slučaju da to odbije, na službeno izručenje moglo bi se čekati mjesecima.

Glumac je optužen za incidente koji su se navodno dogodili u Engleskoj između 2005. i 2013. godine, a policija je započela istragu nakon optužbi iz 2017. godine. Za nedolično ponašanje optuživali su ga i kolege sa seta serije Kuća od karata u kojoj je nakon tužbi izgubio glavnu ulogu. Producentima serije morao je isplatiti 31 milijun dolara odštete.

Jedan od rijetkih angažmana koje je dobio nakon optužbi uloga je Franje Tuđmana u Sedlarovom filmu Bilo jednom u Hrvatskoj, a hrvatski redatelj je izjavio da “vjeruje u njegovu priču”.

Previous articleHNS donio odluku: Vatreni će ponovno igrati na Maksimiru
Next articleInstitut za rat: Putin radi veliku grešku. Ovo bi moglo odlučiti ishod rata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here