Home Mozaik Gosti ostavili kovertu na stolu, vlasnik je otvorio i počeo vikati: “U...

Gosti ostavili kovertu na stolu, vlasnik je otvorio i počeo vikati: “U pomoć…”

143
0

Turisti nakon što su kušali pizzu, ostavili su kovertu na stolu prije odlaska. Propust ih je skupo koštao. U toj koverti, naime, nije bilo nekakvih sitnica nego… pravo blago.

U trenutku kada su ustali, zaboravili su kovertu s mnogo, mnogo novca na stolu pizzerije u kojoj su malo prije uživali pizzu. Vlasnik, nakon što je shvatio što se dogodilo i kakve će vlasnicima materijalne probleme prouzročiti beznačajna nesmotrenost, odmah je poduzeo korake kako bi pronašao dotične turiste i pomogao im da povrate taj nimalo beznačajan iznos.

Vlasnik pizzerije Laezza, koja se nalazi u Quartieri Spagnoli (Napulj, Italija), oglasio se na društvenim mrežama u nadi da će kroz svoj iskreni apel pronaći mušterije kako bi im vratio 750 eura pronađenih u koverti. 

Sadržaj videa koji je odmah postao viralan: “Vlasnik sam pizzerije Laezza u ulici Speralla 125 (Quartieri Spagnoli). Neki dan oko 12 sati dva turista su izgubila kovertu sa 750 eura, a ja bih taj htio vratiti novac. Kad biste mi mogli pomoći da ih pronađem, bila bi to velika stvar za naš grad.”

Društvene mreže sada u tren oka dosežu posvuda i nadamo se da će se netko od nesretnih turista vidjeti dotični video te se vratili u pizzeriju po svoje blago. Nadamo se “čudu”!

Previous articlePred gostovanje na Kosovu golman Crvene zvezde bježao, u pozadini se čuju sirene!
Next articleŽena je hitno hospitalizirana jer je jela zlatne poluge, liječnici su bili u nevjerici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here