Home Mozaik Žena je hitno hospitalizirana jer je jela zlatne poluge, liječnici su bili...

Žena je hitno hospitalizirana jer je jela zlatne poluge, liječnici su bili u nevjerici

112
0

Mediji cijeloga svijeta su puni najluđih i najbizarnijih vijesti. One često postanu viralne.

Ovo je zgoda koja se dogodila jednoj ženi, nevjerojatna je to priča koja je postala viralna na društvenim mrežama i novinama.

Žena se pojavila na hitnoj jer je imala akutne bolove u trbuhu. Dežurni liječnici odmah su je zbrinuli jer se ženino stanje činilo vrlo teškim. Otuda odluka da je hitno hospitaliziraju kako bi obavili mnogo dublje pretrage.

Situacija se činila prilično ozbiljnom. Žena je bila bogata osoba koja se bavila biznisom. Ali nikada nije mogla zamisliti što će joj se dogoditi. Nakon pažljivog opipavanja trbuha, bolnički liječnici odmah su shvatili da je progutala nešto jako teško.

Budimo jasni. Žena nije ništa pojela, niti je bila nečim zatrovan, “jednostavno” je progutala 12 zlatnih poluga. Zašto je progutala sve te poluge? Tijekom putovanja žena je htjela izbjeći carinske kontrole, pa je odlučila progutati poluge.

50-godišnjakinja je kupila zlato u Singapuru i uspjela ga je prenijeti kući “skrivenog” u svom trbuhu. Deset dana je uzimala snažna sredstva za čišćenje. Ali sve to nije pomoglo da izbaci predmete koji su, stoga, sve vrijeme ostali u njenom trbuhu.

U pokušaju, nespretno i nimalo uvjerljivo, da se opravda liječnicima, rekla im je da je progutala čep od boce. Ali rengenske zrake su otkrile tajnu.

Nije dobro završilo po ženu. Policija je zaplijenila plemeniti metal, a ženu su prijavili za krijumčarenje dragocjenosti. Ukratko, za ženu  očekivana sreća će svakako još malo pričekati.

Previous articleGosti ostavili kovertu na stolu, vlasnik je otvorio i počeo vikati: “U pomoć…”
Next articleKći se udala za siromaha, ali obitelj ga nije prihvatila, pred oltarom su zgrabili mikrofon…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here