Home Najnovije Građanski neposluh na Kvarneru: Klubovi nastavljaju raditi unatoč odluci Stožera!

Građanski neposluh na Kvarneru: Klubovi nastavljaju raditi unatoč odluci Stožera!

7255
1

U dogovoru vlasnika riječkih ugostiteljskih objekata, njihovih zaposlenika te riječkim dj-evima i glazbenicima, pokrenuta je inicijativa kojom bi se ukinula odluka stožera o zabrani rada noćnih klubova te održavanja evenata/partya u zatvorenim prostorima koju smatraju protuustavnom.
‘Smatramo da je odluka diskriminatorna te u isto vrijeme i besmislena s obzirom na epidemiološko stanje u PGŽ i Istri koje je dobro, stabilno, nema zabilježenih slučajeva zaraze te se poštuju mjere i upute o prevenciji širenja zaraze. U prilog nam idu i današnji javni poziv načelnika Kriznog stožera PGŽ Boras-Mandića koji je uputio Nacionalnom stožeru te apel predsjednika Liste za Rijeku Danka Švorinića koji traži od stožera posebni tretman za Kvarner i Istru s obzirom na epidemiološko stanje u tim županijama.
Na kraju vas obavještavamo da ćemo se večeras oglušiti na apsurdnu zabranu Nacionalnog stožera te da će noćni klub Indigo raditi unatoč zabrani, te stoga pozivamo sve predstavnike medija kako bi svojim prisustvom posvjedočili pridržavanju svih mogućih mjera zaštite i sprečavanja širenja zaraze kojih se pridržavamo od samog početka ove krize. Klub Indigo svoja vrata otvara od 23 sata, svi ste pozvani, zaključuje u izjavi za javnost vlasnik kluba Zoran Komljenović.

Kako saznajemo, predstavnici PGŽ ugostitelja su se povodom novonastale situacije danas obratili i nacionalnom stožeru od kojeg do sada nije stigao baš nikakav odgovor.

1 COMMENT

  1. Pohvalno …. neznam ca reči…žalosno….za par dana pitat cemo se šta nam je to tribalo…e to je to

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here