Home Sport Grobničani sprdali Dinamovce, Zagrepčani otkazali utakmicu!

Grobničani sprdali Dinamovce, Zagrepčani otkazali utakmicu!

1093
8

Utakmica između Grobničana i Dinama kojom je Grobničan trebao proslaviti 80. rođendan otkazana je zbog video isječka kojim je ‘grubo narušen ugled aktualnog hrvatskog prvaka’ kako su priopćili Zagrepčani na svojoj službenoj web stranici.

U želji da na tribine dođe što više navijača nogometaši Grobničana su režirali akciju ‘Tisuću i petsto kuna za tisuću i petsto navijača’, parodirajući Dinamovu akciju kojom se najsretnijem navijaču nudilo milijun kuna nagrade. Snimili su čak i video po uzoru na Dinamovog ‘milijunaša’.

Video možete pogledati na facebook linku.

8 COMMENTS

 1. Sramota je pozvati nekog u goste da se proslavi godišnjica NK Grobničana i učiniti ovakav uradak. To nije svojstveno Grobničanima.

 2. ne ovo nije sramota, ovo je neprimjerena zezancija. Sramota je ono sto dinamo cini vec 20 godina hrvatkso nogometu.

  e da, tocno, dvadesetak amatera iz grobnika moze narusit ugled hrvatskog prvaka. ako ih treceligaska mala komedija toliko namrgodi, stvarno su u banani.

 3. ajde neš ti sramote. ekipa se malo zajebavala kao i svi klipani u tim godinama, samo na žalost danas svi sve snimaju i stavljaju na net.

 4. Dečki su dobro to napravili. Sramota je na drugoj strani. Niti su veliki klub niti prezentiraju hrvatsku, a bome su i mlađi od Grobničana pa se trebaju duboko pokloniti tradiciji.Čast bi im bila doći na Grobnik, a obrnuto! Ne brinite doći će Orijent i Rijeka pa ćemo napraviti pravu festu.

 5. E Franjo a nije sramota što govnari rade godinama?
  Da su imalo veliki klub shvatili bi to kao zajebanciju i dodali još tisuću kuna u opremi za omladinski pogon Grobničana. I tada bi možda dobili kojeg novog simpatizera!
  Ovako se veselim dolasku PSG-a u zg!!!

 6. @lovre. Nogomet je igra. Nogomet će uvijek biti igra. Gledaj to ovako: Pozovi Sanadera doma na svoj rođendan, ali mu par dana prije zapapri na internetu s Fimi medijom, pa se čudi što se je uvrijedio i nije došao? Konačno, ako su govnari kao što Ti pišeš zbog čega su ih zvali?

 7. E moj Franjo da je ovo rekao neko od 15-16 godina držalo bi vodu!
  Nogomet odavno nije više igra. Koliko imaš utakmica u nogama trebao si to odavno shvatiti!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here