Home Mozaik Grše i Baby Lasagna oduševili obožavatelje: Moguća suradnja na pomolu?

Grše i Baby Lasagna oduševili obožavatelje: Moguća suradnja na pomolu?

105
0
ezgif 2 3b836848d0
Foto: Instagram

Nedavni nastup Grše i Baby Lasagne u Primoštenu privukao je veliku pažnju njihovih obožavatelja, a selfie koji su podijelili na društvenim mrežama izazvao je oduševljenje. U intervjuu za RTL Direkt, Baby Lasagna (Marko) izrazio je želju za suradnjom s triljskim reperom Gršom.

Prvi susret i planovi za budućnost

Marko je u razgovoru otkrio kako je bio iznenađen eksplozivnom reakcijom na njihovu zajedničku fotografiju. “Upoznao sam ga prvi put i nisam znao što očekivati. Na kraju sam se zaljubio u njega. Meni je on super dečko, super lik, prolazimo kroz slične stvari, čini se ful skroman i normalan, tako da sam oduševljen s njim”, rekao je Marko.

Dodao je kako su već počeli razgovarati o mogućoj suradnji. “Nakon što smo se upoznali, ja sam totalno za suradnju. Počeli smo nešto pričati o tome”, rekao je Marko. Gršini koncerti, kaže Lasagna, ostavljaju poseban dojam. “Kad on izađe na stage, to je opći kaos, klinci vrište. Svi prisutni vrište. On isto kao i ja divlja, pričali smo baš o istom problemu da se zaletimo pa ostanemo bez daha i ne možemo otpjevati pjesmu. I na tom nivou smo se povezali. Znači, apsolutni kaos”, ispričao je.

Baby Lasagna i novi glazbeni uspjesi

Podsjećamo, Baby Lasagni ovo je bio prvi nastup u Dalmaciji nakon velikog uspjeha na Eurosongu. Nedavno je objavio novu pjesmu pod nazivom “and I”. Spot za ovu pjesmu radila je Markova djevojka Elizabeta Ružić, što je dodatno obogatilo njegovo glazbeno stvaralaštvo. (index)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here