Home Mozaik HARTERA K.LJ.B.ING with POPOF

HARTERA K.LJ.B.ING with POPOF

1299
0

Njegov svježi i inovativni zvuk pogodio je plesne podije poput meteora i učinio ga jednim od TOP 5 imena koja su obilježila 2008. godinu, no reći za Alexandrea Paounova da je novo ime na sceni ne može biti dalje od istine, jer momak pod aliasom Popof pali i žari već čitavu dekadu! Ovaj DJ, producent i vlasnik nekoliko labela isprva je svoj zvuk bazirao na hardteku i izdavao mikseve za poznati UWe label kultnog francuskog maga Laurenta Hoa, te kao dio Heretik kolektiva organizirao evente za desetke tisuća ljudi diljem zemlje, da bi se potom, u maniri većine francuskih elektroničkih umjetnika, uspješno okušao i u electru, te minimalnijem technu.

Danas njegova izdanja pregrijavaju gramofone i playere svih značajnijih DJ-a današnjice od Sashe i Johna Digweeda preko Ricarda Villalobosa i Luciana do Erola Alkana i Tige, pa čak i Tiesta!

Možda i najljepše lice pariške scene spada i među trenutno najtraženija imena vrućih europskih klubova i festivala, stoga jednostavno ne smijete propustiti njegov premijerni hrvatski nastup!

22.11. Stereo Dvorana pleše u ritmu aktualnog klupskog undergrounda…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here