Home Mozaik Horor ispovijest prostitutke: krug pakla koji je prošla nema ni u filmovima

Horor ispovijest prostitutke: krug pakla koji je prošla nema ni u filmovima

162
1

Mev Moon iz Manchestera kaže da je njezino putovanje u prostituciju počelo naivno. Prvo je, kaže, bila sponzoruša.

  • Putovala sam s jednim svojim sponzorom u Ameriku. Ubrzo sam se upustila u prostituciju, ne obazirući se na sve zdravstvene upozoravajuće znakove – kaže.

Mev je izašla iz prostitucije i trenutno radi na tome da postane psihoterapeutkinja. Na svom YouTube kanalu otvoreno govori o svom pozivu prostitutke u nadi da će pomoći ženama u sličnoj situaciji.

  • Kad sam tek počela, naplaćivala sam 150 funti za sat. Sjećam se tog prvog klijenta. Samo mi je predao novac, koji je u tom trenutku za mene bio ogroman iznos. Sjećam se da sam se vratila u svoj stan koji sam dijelila s cimericom i samo mazila i mazila taj novac – priča Mev, koji je tada bio studentica.

– 150 funti je ništa, apsolutno ništa. No, kad cijeli život radiš za kikiriki, 150 ti se čini puno. Privukao me novac i ubrzo sam se “navukla” na tu zaradu – kaže.

Kaže i da je primala mnogo više klijenata nego što je fizički i psihički mogla podnijeti, te da joj je nakon toga počelo narušavati zdravlje.

  • Postajala sam sve tanja, samopouzdanje mi je nestalo i dopuštala sam ljudima da mi rade sve ružnije i gore stvari – kaže.
  • Opasno je dopustiti strancima da iznajme tvoje tijelo i rade s njim što hoće. Mnogi su klijenti postali nasilni, a to su sebi i meni pravdali time da “barem neće biti nasilni prema drugim ženama. Ja sam se pak navukao na taj prihod. Radila sam svaki dan, bez odmora – kaže ona.
  • Krajem 2019. našla sam se u strašnoj situaciji – imala sam upalu zdjelice, otrovala sam se bakrom i bila sam ovisna o opijatima. Bez svake mjere sam mrzila svoj život u svom luksuznom stanu u centru Londona – prisjeća se.

Kaže da je odlučila otići na duhovne obnove, a po povratku se zaklela da se više nikada neće vratiti prostituciji. Otvorila je YouTube kanal i druge naloge na društvenim mrežama te se odlučila baviti psihoterapijom.

Iz osobnog iskustva znam da mladi u prostituciju ulaze zbog novca. Ako razmišljate o ovome, zapitajte se – da novac nije problem, biste li i dalje radili ovo? Znam da se ova vrsta logike može primijeniti na većinu poslova, ali imajte na umu da vas većina poslova ne uništava na fizičkoj i emocionalnoj razini svakodnevno. Prostitutka, sponzoruša, nazovite to kako hoćete – zamislite da radite svaki dan. Koliko nepoznatih ljudi, nepoznatih energija, s kojima dijeliš dušu i tijelo. Poslije takvih iskustava sasvim je moguće da patite od posttraumatskog stresa, disocijacije, straha od intimnosti, straha od odnosa, straha od ljudi. Vaše tijelo je neprocjenjivo i vaš jedini prijatelj koji je uz vas cijeli život. Zapitajte se – biste li savjetovali svojoj sestri ili najboljoj prijateljici da proda svoje tijelo za mizernih 150 funti ili koja god svota bila? Naravno da ne bi. Zašto bi si onda to napravio? – ona kaže.

Previous articleOva snimka je novi razlog Dalićeve brige? VIDEO
Next articleSvi gledaju u lice ove žene i nitko ne može vjerovati koliko ima godina: Kada čuju istinu padaju u nesvjest (VIDEO)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here