Home Sport Ova snimka je novi razlog Dalićeve brige? VIDEO

Ova snimka je novi razlog Dalićeve brige? VIDEO

219
0

Hrvatska reprezentacija nastavit će kvalifikacijski ciklus za odlazak na Europsko prvenstvo utakmicom protiv Latvije u Rigi (18. studenog), a završit će tri dana kasnije ogledom na Maksimiru protiv Armenije. U pitanju su vrlo važni susreti za Hrvatsku koja je porazima od Turske i Walesa zakomplicirala svoje šanse da se plasira na Euro. Upitno je tko će u njima igrati.

Hrvatska je dva listopadska poraza upisala u trenucima kad nije mogla računati na ozlijeđene Ivana Perišića, Andreja Kramarića, Mislava Oršića, Luku Ivanušeca, djelomično i na Brunu Petkovića koji je obnovio ozljedu. Nedostajao je i Marko Livaja koji se pred okupljanje reprezentacije na koje je pozvan od reprezentacije i oprostio. Upitno je trenutačno i kakvo je zdravstveno stanje Dominika Livakovića.

Iako nema informacija koje bi sugerirale da je s njim nešto ozbiljno u pitanju, snimka koju je objavio jedan turski novinar nakon Fenerbahčeove utakmice otkriva i da nije sve idealno. Prvi vratar vodeće momčadi turskog prvenstva i nezamjenjiva jedinica hrvatske reprezentacije stadion je nakon pobjede 4:2 protiv Hatayspora napustio zamotane desne noge. (index)

Previous articleDetalj iznad vanjske klime oduševio je ljude na FB-u, ovog se samo Dalmatinac može sjetiti
Next articleHoror ispovijest prostitutke: krug pakla koji je prošla nema ni u filmovima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here