Home Mozaik Horor na autobusnoj stanici: Piroman u zoru kupio benzin, pa zapalio prvu...

Horor na autobusnoj stanici: Piroman u zoru kupio benzin, pa zapalio prvu osobu koju je zatekao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

421
0

U nedjelju ujutro policija je pronašla čovjeka potpuno zahvaćenog plamenom dok su prolaznici pokušavali ugasiti plamen.

Nakon razgovora sa svjedocima, policajci su doznali da je osumnjičeni Luciano Simmons nekoliko trenutaka prije incidenta ušao u trgovinu i kupio benzin. Policija kaže da je Simmons navodno napunio automobil benzinom i potom se odvezao do obližnje autobusne stanice. Svjedok koji je bio na autobusnoj stanici sa Simmonsom i Angererom ispričao je da je Simmons Angerera čovjeka polio benzinom, a potom zapalio, prenose američki mediji.

Snimka kamere prikazuje Angerera i svjedoka kako trče prema obližnjoj trgovini dok pokušavaju ugasiti vatru.

Otprilike 30 minuta nakon incidenta, policajac je uočio Simmonsa preko puta i identificirao ga policajcima kao čovjeka koji je kupio gorivo neposredno prije nego što je Angerer zapaljen. Istražitelji su na autobusnoj stanici pronašli bocu koja je jako smrdjela na benzin i pronašli pumpu u kojoj je službenik vidio kako ju je Simmons napunio benzinom u vrijednosti od 1 dolara. Detektivi su pregledali video nadzorne kamere, rekavši da je u skladu s izjavama koje je dao policajac.

Tijekom razgovora sa Simmonsom, priznao je detektivima da je kupio malu količinu benzina. Simmonsu je prikazana slika osobe unutar kruga K samo nekoliko trenutaka prije nego što je Angerer zapaljen. Potvrdio je da je on muškarac koji se vidi na snimci dućana, ali je zanijekao da je on osoba koja je zapalila Angerer. Simmons je uhićen i suočava se s optužbom za napad s teškim tjelesnim ozljedama. Policija kaže da nije poznato hoće li Angerer preživjeti ozljede.

Previous articleDječak (8) pronašao pištolj, ubio bebu i ranio djevojčicu (2)!
Next articlePreminuo glumac iz filma Sam u kući 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here