Home Mozaik Preminuo glumac iz filma Sam u kući 3

Preminuo glumac iz filma Sam u kući 3

409
0

Američki glumac Lenny Von Dohlen, koji je glumio Harolda Smitha u seriji Twin Peaks i negativca Burtona u filmu Sam u kući 3, preminuo je 5. srpnja. Tužnu vijest potvrdio je njegov agent za Variety.

Lenny je umro u dobi od 63 godine, a njegova sestra Catherine Von Dohlen oprostila se od njega na Facebooku.

“Svijet je 5. srpnja izgubio veličanstvenog čovjeka. Brat Len bio je strastven za sve i svakoga. Uvijek je on vodio sve; bilo da se radi o uzbudljivom razgovoru, umjetničkoj kreaciji ili putovanju na nova mjesta. Volio je sve dobro nasmijati. Nastavlja svoje duhovno putovanje. Živjeti život ispunjen u njegovom sjećanju”, napisala ja Catherine. Uzrok smrti nije naveden.

Osim u Twin Peaksu i Sam u kući 3, Lenny je glumio u filmovima Tollbooth, Bird of Prey, One Good Turn, Entertaining Angels i Cadillac te u epizodama serija Miami Vice, The Equalizer, Walker Texas Ranger, Red Dwarf, The Pretender i mnogim drugima.

Njegova prva TV uloga bila je u NBC-jevoj seriji Kent State koja je osvojila Emmyja 1981. godine, a filmski debi mu je bio u filmu Tender Mercies 1983. Nedavno se pojavio u epizodi serije The Orvillle.

Previous articleHoror na autobusnoj stanici: Piroman u zoru kupio benzin, pa zapalio prvu osobu koju je zatekao (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Next articleČetiri ruska tenka zaglavila u minskom polju. A onda je stigao peti! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here