Home Mozaik Hrvat očajan nakon što ga je djevojka prevarila s prijateljicom, dali mu...

Hrvat očajan nakon što ga je djevojka prevarila s prijateljicom, dali mu savjet: ‘Postoji šansa da ćeš da im se pridružiti’

133
0
Ilustracija: Pexels

Jedan Hrvat se požalio na jednoj društvenoj mreži kako ga je djevojka prevarila s prijateljicom te je zatražio savjet.

U objavi je ovo napisao: “Možda će nekome biti smiješno, ali ja sam očajan. Jutros sam saznao da me djevojka s kojom živim već dvije godine i osam mjeseci prevarila sa svojom najboljom prijateljicom dok su zajedno bile na nekom festivalu prije četiri mjeseca. Saznao sam sasvim slučajno kroz neku kao šalu.”

“Što da radim? Imate li savjet? Mislite li da je to u redu ako nije s muškom osobom? S njom provodi puno vremena i više ne znam ni sam je li joj se sviđaju i djevojke. Imam 29 godina, a ona 32. Molim vas za svaki savjet”, pitao je korisnike društvene mreže.

Odmah nakon njegove objave oglasili su se mnogi s različitim savjetima, od onih dobronamjernih pa sve do šaljivih.

Jedan je predlagao da im se priduži u seksu: “Reci joj da ti je njezina prijateljica dosta privlačna (pred tom prijateljicom) i potpuno je nebitno je li to istina ili ne. Postoji 30% šanse da ćeš im se pridružiti, 60% da će se njih dvije posvađati, 9% da će te otjerati, ali će ti se prijateljica javiti i 1% da će te obje otjerati. Mislim da su postoci dobri i garantiraju zabavu.”

I ostali su se složili s ovim savjetom. “Žena sam, ali analiza ti je čudo. Slušaj gospodina”, “Najbolja analiza koju sam ikada čuo”, “Zapravo je jako mudar savjet, iz više razloga svakako”, bili su samo neki od komentara, dok je jedna žena rekla da je prijevara – prijevara, nebitno s kime.

Druga osoba mu je savjetovala: “Bježi glavom bez obzira.”

Previous articleMarco Cuccurin objavio golišave fotografije, spomenuo i dečka: ‘Dragom se neće sviđati, ali morao sam…‘ (FOTO)
Next articleKramarić, Sosa i Majer bolji od Modrića, Kovačića i Brozovića u uličnom nogometu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here