Home Sport Kramarić, Sosa i Majer bolji od Modrića, Kovačića i Brozovića u uličnom...

Kramarić, Sosa i Majer bolji od Modrića, Kovačića i Brozovića u uličnom nogometu

156
0

Ekipa Bubašvabe u kojoj su igrali Andrej Kramarić, Borna Sosa i Lovro Majer pobjednik je Street football powered by PSK, turnira u uličnom nogometu koji je u sklopu Vatrenog ponedjeljka održanog na parkiralištu zagrebačkog trgovačkog centra City Center one West.

HNS je u sklopu Vatrenog ponedjeljka održao cjelodnevni događaj za navijače s nizom zanimljivih sadržaja, a vrhunac je bio okršaj hrvatskih reprezentativaca u uličnom nogometu.Sudjelovala je cijela reprezentacija, igrali su svi osim Joška Gvardiola, Domagoja Vide, Borne Barišića, te Nikole Vlašića, a kao pojačanja pridružili su se i Vedran Ćorluka, Ivica Olić, te Mario Mandžukić…

Atmosfera je bila sjajna, okupilo se mnoštvo ljudi, a akcija se pokazala pun pogodak. Bila je to jedinstvena prilika u novom okruženju i na malom terenu vidjeti hrvatske nogometne majstore kao što su Luka Modrić, Mateo Kovačić, Ivan Perišić i ostale zvijezde Vatrenih.

Igralo se 3 na 3, igrači su bili podijeljeni u osam ekipa, a vrijeme trajanja utakmica bilo je 2 puta 3 minute. U slučaju izjednačenog rezultata pucale su se tri serije penala s gola na prazan gol.

Na koncu su slavile Bubašvabe koje su u finalu s 2:0 porazile ekipu Trio gušt u kojoj su igrali Luka Modrić, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović. Golove za pobjedničku ekipu zabili su Kramarić i Sosa. “Napokon sam osvojio neko zlato s Hrvatskom, nadam se da nije zadnje,” kazao je Borna Sosa sa smiješkom nakon finala.

“Lijep je osjećaj. Bilo je lijepo igrati, drago mi je što je došlo toliko puno ljudi, posebno djece. Mi smo pružili dobre partije svi skupa, dobro smo se zabavili. Nije bilo popuštanja, nitko se nije štedio. Zato smo tako uspješni kao reprezentacija, svi žele pobijediti,” dodao je novi branič Ajaxa.

Na turniru su bili na suprotnim stranama, no od ove sezone Sosa i Josip Šutalo nosit će dres Ajaxa. “Divan je osjećaj vratiti se doma, osjetiti navijače, podrška nam puno znaci. Iznenadio sam se kad mi je trener Ajaxa rekao da ću biti kapetan, imao sam mali pritisak,” kazao je Šutalo koji je igrao za ekipu Maximirska šuma zajedno s Brunom Petkovićem i Dominikom Livakovićem, a dogurali su do polufinala.

Treći hrvatski član Ajaxa od ove sezone je i Luka Ivanušec, na turniru član ekipe Krila zajedno uz Ivana Perišića i Maria Mandžukića. Krila su “slomljena” u polufinalu. “Bilo je zabavno, davno sam ovako haklao, Svim nama je hakl bio prva ljubav. Lijepo se vratiti na mali nogomet,” poručio je Ivanušec.

U uličnom nogometu sudjelovale su i hrvatske reprezentativke, ali i brojni klinci, a HNS je pripremio i niz drugih sadržaja. Dijelile su se lopice, zastavice, šalovi, te niz drugih poklona. Igrači su podijelili na stotinu autograma i selfija.

Previous articleHrvat očajan nakon što ga je djevojka prevarila s prijateljicom, dali mu savjet: ‘Postoji šansa da ćeš da im se pridružiti’
Next articleStrahonja o spornim situacijama: Nije to bila Zebecova večer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here