Home Sport Hrvatski košarkaški reprezentativci ppleteni u fizički sukob u Ateni!

Hrvatski košarkaški reprezentativci ppleteni u fizički sukob u Ateni!

97
0
7b03c3c7 6bdf 4efb b98f 49a73f60bd24
X

Na društvenoj mreži X pojavile su se snimke na kojima se nalaze hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac u fizičkom sukobu s nepoznatim osobama u jednom noćnom klubu u Ateni. Iako su originalni videozapisi ubrzo obrisani, Index je uspio pribaviti snimke koje potvrđuju incident, a na istoj društvenoj mreži i dalje se mogu pronaći objave koje opisuju sukob.

Detalji Incidenta

Prema autoru objave, sukob se dogodio večer nakon što je hrvatska reprezentacija pretrpjela poraz od Grčke. Indexu je potvrđeno da su košarkaši imali slobodnu večer jer su se nakon utakmice vraćali u vlastitom aranžmanu, a ne u organizaciji Saveza.

U objavama na društvenoj mreži X navodi se da su osim Zubca i Šarića, u sukobu sudjelovali i “još neki hrvatski košarkaši”. Navodno je do sukoba došlo s nekoliko lokalnih stanovnika. Na jednoj od fotografija koje su procurile na društvene mreže, jasno se vidi krv na Zupčevom koljenu. Prema izvješćima, daljnju eskalaciju sukoba spriječili su izbacivači kluba.

Reakcije i Posljedice

Ovaj incident dolazi kao neugodno iznenađenje nakon poraza od Grčke, što dodatno narušava ugled hrvatske košarkaške reprezentacije. Još uvijek nije poznato kako će Savez reagirati na ovaj incident i hoće li biti ikakvih sankcija za uključene igrače.

Incident je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici izražavaju zabrinutost zbog ponašanja reprezentativaca. Očekuje se da će Hrvatski košarkaški savez uskoro izdati službeno priopćenje o ovom događaju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here