Home Vijesti Huso Keserović pušten iz pritvora

Huso Keserović pušten iz pritvora

4227
9

 Saslušanjem svjedoka jučer je nastavljena istraga o nedavnom tragičnom sukobu dvojice vozača u Rijeci, u kojem je Huso Keserović (50) nožem u vrat ranio drugog vozača Mirka Bibića (44) koji je nekoliko dana kasnije umro. Svjedoci su jučer opisali tragičan događaj na cesti opisujući detalje suludog događaja u kojem je zbog prepirke u vožnji Bibić izgubio život.
    Nakon dvotjednog pritvora osumnjičeni za neobično »ubojstvo u prometu« Huso Keserović jučer je pušten iz pritvora. Postupak se nastavlja, ali će se odsad Keserović braniti sa slobode. Razlog puštanja je činjenica da su saslušani svi svjedoci, a Keseroviću je bio određen pritvor samo zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke.
    Kako nakon jučerašnjeg saslušanja više nije bilo novih svjedoka, Keserovićev odvjetnik Milenko Škrlec predložio je puštanje iz pritvora, što je istražni sudac Duško Tišma i prihvatio; unatoč tome što mnogima ne izgleda logično, praktički je to pravni automatizam.
    Već ranije se naziralo da će Keserović relativno brzo biti pušten iz zatvora. Preduvjeti za njegovo puštanje iz pritvora zapravo su napravljeni ranije kada je njegov odvjetnik uspio u dokazivanju da se ne radi o posebno »teškim okolnostima kaznenog djela«, odnosno da je to, unatoč strašnoj posljedici i smrti, bio neplanirani trenutačni sukob vozača u prometu koji je, na žalost, za jednog od njih završio tragično.
    U dokazivanju toga obrana je navela da je pritvaranje zbog posebno teških okolnosti predviđeno kada djelo izlazi iz uobičajenih okvira, a da je ovdje i žrtva imala doprinos djelu, čak ga je vozilom presrela i zaletjela se na osumnjičenog. Sve je to doprinijelo da sud ne prihvati posebeno teške okolnosti pa su ostali samo svjedoci, a nakon njihovog saslušanja sada je Keserović pušten. U nastavku slučaja rasplitat će se o kakvoj se vrsti ubojstva radi, odnosno je li to baš »čisto« ubojstvo, samoobrana ili neko slično kazneno djelo.
    Nesretni događaj zbio se u petak, 31. listopada, oko 19 sati, kada je »potjera« zaobilaznicom kulminirala sukobom dvojice vozača na Martinkovcu. Bibić je prišao Keserovićevom autu, a on ga je u jednom trenutku ubom nožem u vrat kroz spušteno staklo, ne izlazeći iz auta. (novi list)

Previous articleBorik broji zadnje dane
Next articleNastavlja se suđenje dogradonačelniku Poropatu

9 COMMENTS

  1. Jebem ti ovu državu da ti jebem…Govna , sve su to govna u sudovima…
    Da đubre poput Keserovića izađe da se brani sa slobode….cccccccc… ma ustvari mozda i bolje – mozda ga netko i rokne sada…

  2. Vazno je zvati se Huso,pa ljudi moji covjek je ubio lika na cesti i vi ga pustate da se brani sa slobode…..pa kamo ide ova ljepa nasa, evo ja cu vam odgovorit i na to pitanje u 3pm

  3. ma dajte ljudi. i ja bi se tako branila budale na cesti. mozda bi Bibic njega ubijo ako se nebi on prvi branio. huse nije nista kriv moramo bit realni.

  4. ovaj rijecanin mnogo je glup, njega trba pod hitno smestiti u corku, dalijsi ti jado svestan stasi kazao u elektronskim medima, jaka si ti marka dok jeb,, drzavu,Huso je napadnut i on se samo pokusao odbraniti, taj bibic mora daje neki nasilnik bio,covjek je pokusao pobjeci da nebi dosao u sukobu sa pijanim nasilnikom,uostalom rijeka ima sud kome treba vjerovati pa neka presude koje kriv? sudeci po ovome sto pise u novinama gospodin h Keserovic nije kriv.

  5. svi vi koji mislite da je kriv ovaj sto je zaklan dao bog da i vas huso zakolje nasred ceste i da za to još budete krivi.

  6. keserovići će sigurno završiti onako kako su i zaslužili tj. na robiji ili ubijeni samo je pitanje hoće li im policija i pravosuđe dati još jednu šansu da još nekog ubiju a po količini njihovog prljavog novca uvjeren sam da će korumpirat pravosuđe i tako kupiti svoju slobodu p.s. huso je već bio osuđen početkom 90-ih za iznudu zajedno sa korumpiranim policajcem a njegov mlađi sin suad osuđen je u rijeci za silovanje, a u splitu za organizaciju prostitucije i za ta dva teška kaznena djela odležao je u zatvoru samo jednu godinu tako da huso jako dobro zna da su u hrvatskoj mito i korupcija jači od zakona tj da sa lovom možeš kupiti sve i svakog.

  7. Suad Keserović (38), zvani Suki, kazneno je prijavljen za uspostavu ropstva jer joj je oduzeo putovnicu. Svaki put kad bi spomenula da želi kući, dobivala je batine, prijetio joj je ubojstvom članova obitelji. Ona i još jedna djevojka govorile su i o podvođenju u stanu poznatih Splićana, sado-mazo seksu uz šmrkanje kokaina

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here