Home Mozaik I Love Ri u Stereu

I Love Ri u Stereu

1242
0

Party serijal “I Love Ri” koji, podsjetimo promovira samo izvorno riječko ide dalje! Treće izdanje održati će se 22. svibnja u Stereo Dvorani, a listu izvođača predvodi možda i najveći riječki izvozni proizvod – DJ Ogi. Omiljen među riječkim partijanerima, ovaj ljubitelj žestokog techno zvuka zaista rijetko razočara. Zapravo, kad bolje promislimo, ne pamti se loš dan riječkog bombardera. Ogi je također jedan od rijetkih koji uspješno predstavlja domaći zvuk u inozemstvu.

Kao jedan od osnivača udruge za promicanje elektronske glazbe, Energetica Teama, u posljednjih je 10 godina pomogao pri afirmaciji mnogih mladih talentiranih DJ-a s područja Rijeke i Istre. I sam suvlasnik izdavačke kuće, Beast Music, svoje je uratke objavljivao za poznate etikete kao što su Compressed, Submissions, Patterns, Cardiac Arrest, GAD X Cell, Arms, Giant and Dwarf, Weird, Northwest Dynamics, H.U.T., Holzplatten, Compound, što trenutno broji 30 izdanja na maxi vinilu te 6 izdanja na cd kompilacijama.

Svojim je setovima izbombardirao mase na partyjima i ravevovima poput Love Paradea u Berlinu, Citadele, Apokalipse i Imperiuma u Brnu, MTV Valkana Beach Festivala 08 na Grobniku, Antistatica u Ostravi, Paradoga u Senici, u evropskim klubovima, Zoreks u Lliendi, Cazin i Tunel u Linzu, Ambasada Gavioli u Izoli, Fabrik u Ostravi, Suburbia u Udinama, Ostwerka u Augsbourgu, ExExtreme u Bratislavi, Lipa i k4 u Ljubljani te u hrvatskim klubovima Colosseum, The Best, Q-Vadis, Boogaloo, Tvornica, Monvi…

Sljedeći na listi izvođača je poslovično kvalitetni System Divine. David se sa 16 godina odlučio posvetiti elektronskoj glazbi te je kroz mnogobrojne posjete klubovima otkrio svoju istinsku ljubav – house glazbu. Njegov potencijal ubrzo je prepoznat pa je uskoro postavljen za rezidenta klubova “Fun Academy” i “Habana”. Uskoro mu izlazi i prvi EP za BRM (Xela Digital). Njegove promotivne mixeve imali ste prilike čuti na lokalnim radio stanicama, tv-u ali i na našem portalu.

Za DJ pultom nastupaju još i Sleepy, Danny Glavan, Okmanow i Pavles.

Ovaj serijal samo potvrđuje da je grad na Rječini nepresušni izvor talentiranih DJ-eva. Dobre glazbe zasigurno neće izostati, a na vama je da se naoružate dobrim raspoloženjem. Start programa je u 22 sata, a kraj u 6. Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a svaki 30-ti posjetitelj dobiva besplatan ulaz! Brija.com

Previous articleBlečić: Stop zagrebačkim strankama u gradu Rijeci
Next articlePodignuta optužnica protiv četiri osobe zbog ucjenjivanja riječkog ugostitelja

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here