Home Mozaik Ima li princ William ljubavnicu?

Ima li princ William ljubavnicu?

847
0
william1

Engleski tabloidi su sigurni: “Princ William ima ljubavnicu”. “Nova Camilla” bila bi razlogom zašto je Kate nestala sa scene…

Engleska kruna sigurno se ne zabavlja. Nakon Charlesove bolesti i nestanka Kate Middleton sa scene, engleski tabloidi otkrili su da se iza princezinog duljeg izbivanja, a ne navodnih zdravstvenih problema, krije preljub. Princ William navodno ima ljubavnicu koju su engleske novine identificirale kao Rose Hanbury. Žena, također udana i majka troje djece, već je bila u središtu pozornosti 2019. godine, zbog navodnog flerta s Williamom. Ali tko je markiza od Cholmondeleyja?

Tko je navodna ljubavnica princa Williama?

40-godišnja bivša manekenka te kći dizajnera i stilista, Rose je oduvijek bila redovita posjetiteljica engleskog dvora. Njezinu baku, lady Elizabeth Lambert, je prijateljstvo povezivalo s pokojnom kraljicom Elizabetom II. Žena se 2009. udala za Davida Cholmondeleyja s kojim ima troje djece. Svo petero žive na imanju sa 106 soba u Norfolku, u neposrednoj blizini omiljene rezidencije princa Williama. Već 2019. govorilo se o njoj kao o navodnoj ljubavnici princa Williama.

Rose: nova Camilla

Između ostalog, Rose i Kate do 2019. godine smatrane su velikim prijateljicama. A iznenadni odlazak 40-godišnjakinje s dvora potaknuo je glasine da je Hanbury ljubavnica princa Williama. Nikada razjašnjeni razlozi raskida samo su potaknuli nagađanja da je bivša manekenka ponovno bliska prijestolonasljedniku. Svakako, nestanak princeze Kate, koja je posljednji put u javnosti viđena za Božić 2023., dolio je ulje na vatru i rasplamsao tabloide koji su Rose već prozvali “novom Camillom”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here