Home Mozaik Imala sam veze dva puta dnevno: Prihvatila sam izazov i nisam mogla...

Imala sam veze dva puta dnevno: Prihvatila sam izazov i nisam mogla zamisliti da će ovako završiti

77
0

“Kao 43-godišnja razvedena majka troje djece, konačno uživam u seksu, iako nemam uvijek puno vremena za to. Kad mi je prijateljica predložila izazov seksa dva puta dnevno tjedan dana, zainteresirala sam se. Jedini put kad sam imala seks bilo je češće od toga, ali to je bilo kad sam pokušavala zatrudnjeti – a seks je bio samo sredstvo za postizanje cilja”, napisala je žena koja je željela ostati anonimna.

Ovo je njena ispovijest:

“Moj dečko Mario i ja obično se poseksamo tri ili četiri puta tjedno, tako da bi ovo bilo puno više. Odlučila sam dečku ne reći za izazov, a evo kako je prošlo.”

ponedjeljak

“Djeca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao prespavati. Oboje se spremamo za posao u isto vrijeme, pa sam ga odlučila iznenaditi tako da mu uđem pod tuš. Nikada to nismo radili, ali uvijek sam htjela probati. Iako je bilo malo sklisko i teško se kretati (u filmovima je uvijek tako lako), bio je to sjajan način za početak dana.

Kasnije te večeri Mario i ja otišli smo na predstavu. U kazalištu je bilo jako mračno, pa sam tijekom drugog čina stavila ruku preko njegovih hlača. Ne mogu vjerovati da ovo priznajem, ali otišli smo u kupaonicu i imali brzinski seks. Slijedio sam Marija, nadajući se i moleći da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mjesta. Srećom po nas, čini se da nitko ne voli ići na zahod usred predstave.”

utorak

“Sama sam se probudila i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana nisam ni razmišljala o seksu. Pokušala sam masturbirati, ali vagina me je prilično bolila.

Mario je te večeri svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je dovelo do seksa u spavaćoj sobi, s puno lubrikanta. Dva puta.”

srijeda

“Odlučila sam Maria probuditi oralnim seksom, što inače ne radim, ali sam uživala u toj svojoj spontanoj strani. Kako je Mario bio na putu, a djeca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću imati drugi seks u danu.Ali onda sam se sjetila da još uvijek možemo biti zajedno na telefonu. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam se opet počela seksati ali definitivno sam ga brzo osvojila.

Međutim, kasnije te večeri počela sam se brinuti da mu oduzimam priliku da “bude muškarac” inicirajući cijelo vrijeme seks. Zadnje što sam želio bilo je dati mu osjećaj da sam ja uvijek inicijator jer Mario, kao i većina momaka s kojima sam bio, voli biti taj koji pokreće stvari.”

četvrtak

“Kada su djeca krenula u školu, odlučila sam koristiti svoj vibrator. Ne oduzima puno vremena s njim, pa je lako i zabavno. Priznajem da me više seksa tjera da želim više seksa – jako sam se veselila što ću vidjeti Mariju ponovno .

Te večeri pokušala sam ga nazvati na telefonski seks, ali bio je na kasnoj večeri. Razmišljala sam o ponovnoj masturbaciji, ali bila sam preumorna. Pokušati se seksati dva puta dnevno nije bilo lako, pogotovo kad moj partner nije bio u blizini.”

petak

“Mario me iznenadio došavši ravno s ceste u moj ured. Rekao je da ga je naš ‘konferencijski poziv’ natjerao da razmišlja o meni i da me mora odmah vidjeti. Zaključala sam vrata ureda, a većina ljudi je bila na ručku pa nije bilo velikog rizika da me uhvate. To je bilo puno bolje od moje uobičajene pauze.

Tu sam večer Mariu poslala poruku da dođe, a on me pitao što se događa. Ispričala sam mu sve o seksualnom izazovu i njemu je to bilo smiješno.

Rekao je da to objašnjava zašto mu zadajem toliko problema u posljednje vrijeme.

Došao je i imali smo miran seks koji za mene nije završio orgazmom, što se ne događa često. Mislim da je kombinacija djece u kući s toliko istrošenosti onemogućila orgazam. To je definitivno bio nedostatak – počela sam se osjećati kao da više nije tako dobro.”

subota

“Mislim da je Mario želio odraditi svoju ulogu i pomoći mi da završim tjedan na visokoj razini, pa smo se ponovno sreli na FaceTimeu rano ujutro. Imali smo telefonski seks nekoliko puta prije ovog izazova.

Te smo se večeri ponovno pokušali poseksati, ali nije išlo dobro, a mene je boljelo – prvi put u pet mjeseci koliko smo bili zajedno, Mario je imao problema s erekcijom. Čini se da toliko seksa nije dobra stvar.”

nedjelja

“Osjećajući se obveznim ispuniti izazov, započela sam dan sa svojim pouzdanim vibratorom. Bilo je manje zabavno nego inače; seks je postao obaveza umjesto nečega što sam radio iz užitka.

Kasnije tog dana, Mario i ja smo sami gledali seriju. Oboje smo se složili da je, iako volimo seks, lijepo imati malo vremena za opuštanje. Ali kad sam ugasila svjetla i uvukli smo se pod pokrivač, počeo me ljubiti po vratu i brzo smo se počeli skidati.

Mislim da mi je seks dva puta dnevno previše. Iako sam imala osjećaj da sam nevjerojatno seksualno stvorenje – mislim, seksali smo se i u kazalištu

Previous article‘spavala sam s tri dečka istovremeno’: Nataša zatrudnila, ono što je uslijedilo nanijelo joj je veliku bol
Next articleVIDEO: U padu helikoptera poginuo vrh ukrajinskog MUP-a. 18 mrtvih, među njima djeca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here