Home Mozaik ‘spavala sam s tri dečka istovremeno’: Nataša zatrudnila, ono što je uslijedilo...

‘spavala sam s tri dečka istovremeno’: Nataša zatrudnila, ono što je uslijedilo nanijelo joj je veliku bol

69
0
Photo by Pixabay: https://www.pexels.com/photo/woman-looking-at-sea-while-sitting-on-beach-247314/

Ispovijest Škotlanđanke Natashe McManus koju je podijelila na Quora.com šokirala je javnost, a svojim iskustvom pokazala je da je bila vrlo nepromišljena zbog čega je naučila veliku lekciju.

Naime, kako je bila atraktivna i poželjna, upustila se u mnogima neprihvatljivu avanturu. U dva mjeseca imala je intimne odnose s trojicom muškaraca u isto vrijeme.

“Nije mi smetalo spavati sa svo troje u isto vrijeme, ne doslovno kao u grupnom seksu. Nitko od njih nije znao da imam još dvoje, pa sam uživao. Ne znam zašto, ali okrenulo me na, odjednom imati nekoliko frajera. Imala sam samo 18 godina. Ne znam ni kako mi nisu provalili u to što radim. Međutim,u jednom sam trenutku ostala trudna a da nisam imala pojma tko je bio otac. Pokušala sam ih zadržati rekavši svakom pojedinačno da je on otac djeteta. Prvi je pobjegao brzinom svjetlosti, a drugi me napao kad sam mu lagala da pijem anti-baby tablete. Budući da tada nisam radila, nisam mogla sama odgajati dijete”, napisala je Nataša.

Dodala je kako se najviše nada trećem momku koji je iz dobrostojeće obitelji i koji joj je uvijek govorio da bi se volio ostvariti u ulozi oca.

“Kad sam mu rekla da sam trudna, prvo me pitao je li on jedini koji je tada spavao sa mnom. Pravila sam se da sam ljuta što me to pita, ali sam se iznutra crvenila. A onda mi je rekao da mu se nikada u životu nije dogodilo da doživim orgazam u vagini djevojke, pa je kategorički odbio povezati se s tom pričom. Tako sam ostala sama. Dotakla sam dno. Svi moji prijatelji koji su me obožavali jer sam bila ‘cool’ cura je odjednom nestali. Morala sam morala sam sama pobaciti jer nisam mogla podizati dijete bez novca, posla i stana, a roditelji mi nisu htjeli pomoći znajući kakav sam život vodila. Danas žalim zbog svoje odluke, ali bila sam premlada. Uglavnom mi je pomoglo što sam dotaknula dno i što sam se izvukao iz pravih životnih problema i upoznao svu pravu bol. Recimo samo da sam u roku od nekoliko dana sazrijevala cijeli život” – izjavila je Nataša koja je s vremenom promijenila stil života i danas radi u maloj tvrtki u Edinburghu te je u sretnom braku.

Previous articleBacio vreću punu zmija pod noge pa ih krenuo maziti Nastavak kao iz najgore noćne more (VIDEO)
Next articleImala sam veze dva puta dnevno: Prihvatila sam izazov i nisam mogla zamisliti da će ovako završiti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here