Home Mozaik Imali spolni odnos na magnetnoj rezonanci, a sad je objavljen video: Sve...

Imali spolni odnos na magnetnoj rezonanci, a sad je objavljen video: Sve se vidi, gledat ćete s nevjericom (VIDEO)

232
0

Godine 1991. Ida Sabelis i njezin dečko Jup odlučili su se na intimnu vezu na magnetskoj rezonanciji. I to s razlogom! Iako se sam čin u skeneru dogodio prije nešto više od 30 godina, ponovno je zainteresirao javnost, posebice nešto mlađu populaciju, koja se ove priče prisjetila na društvenim mrežama. Zahvaljujući istraživaču Menku Viktoru van Andelu, danas imamo snimku, a kasnije i detaljna otkrića onoga što se događa između dvoje ljudi tijekom intimnog odnosa. Inače, Ida je u mladosti bila veliki borac za prava žena i žarko je željela pomoći u razumijevanju ženskog tijela u medicini. Jup i ona trebali su imati odnos u misionarskom položaju unutar aparata, no ona je imala drugačiju ideju.

– To je poza koja me gotovo i ne oduševljava – rekla je nakon čega su završili na skeneru u pozi “žlica”. Kasnije, 1999. godine, provedena je detaljnija studija u “British Medical Journalu”, koju i danas svakog mjeseca čitaju tisuće ljudi.

Dugo je vladalo vjerovanje da muški penis ide ravno u vaginu i izlazi na isti način. Time se vodio i slikar Leonardo da Vinci koji je nekoliko stoljeća ranije, točnije 1492. godine, na svojim crtežima vaginu prikazao kao pravi cilindar.

Previous article(VIDEO) Bivši trener: Pogledajte ovu situaciju! Nevjerojatno je kako je Hajduk igrao
Next articleKažnjen s 1400 eura jer je surfao s pitonom oko vrata: Snimio sve, digao cijelu državu na noge (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here