Home Mozaik ‘Imam li dijete? Ne! Hoću li pogledati cijeli video? O da!’ Viralni...

‘Imam li dijete? Ne! Hoću li pogledati cijeli video? O da!’ Viralni video koji su mnogi sačuvali za svaki slučaj!

113
0

Poznato je da razvoj govora i jezika ide svojim uobičajenim tokom. Međutim, bebe imaju i koriste svoj “jezik” mnogo prije nego što izgovore prve riječi.

Naime, određenim zvukovima mogu pokazati kada trebaju, primjerice, podrignuti, ili obaviti neku drugu fiziološku potrebu.

Pokazao je to korisnik Tik Toka, a video je ubrzo postao viralan.

Naime, riječ je o tek rođenoj bebi. Mama je, dok je bebu držala u naručju, objasnila da kada bebe trebaju podrignuti ispuštaju uobičajeni zvuk “E”, a zatim podigla svog mališana u okomiti položaj i pokazala.

No, ono što nam je također privuklo pažnju su komentari ispod videa. Neki su korisnici video spremili “za sve” i ocijenili ga vrlo poučnim.

@whataboutaub Replying to @amarahmariah She doesn’t actually start to cry because I put her into a better position after I heard her “sound” for burp. #replytocomments #babiesoftiktok #pregnant #dunstanbabylanguage #momsoftiktok #viral #tiktoktaughtme ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

“Što znači kad se deru na tebe 24/7? Tražim prijatelja”, “Ja, sama i bez djece, i s mačkom čuvam ovaj video, za svaki slučaj”, “Imam bebu? Ne . Želim li dijete? Ne. Hoću li pogledati video od početka do kraja? Definitivno!” komentari su se nizali.

Previous articleMladić (21) napravio jednu grešku prije spavanja, a onda je oslijepio: Pojeli su mu oko, ovo nije za svakoga! (FOTO)
Next articleMjesec dana za sva tri obroka jeo samo pizzu: Pogledajte što mu se dogodilo (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here