Home Mozaik Interijer koji nas je oduševio: OMNIA Centar za strane jezike

Interijer koji nas je oduševio: OMNIA Centar za strane jezike

1014
0

 

 

U samom centru grada, u Trpimirovoj ulici, odmah kraj riječkog nebodera, nalazi se vesela oaza znanja – Omnia centar za strane jezike.

Poznat kao prva pametna škola u Rijeci, centar se ističe modernim pristupom nastavi stranih jezika pa tako njihovi klijenti uče jezike iz digitalnih udžbenika, učionice su opremljene pametnim pločama i interaktivnim projektorom, a djeca usvajaju jezična znanja i vještine uz pomoć pametnog stola, prvog takve vrste u Hrvatskoj.

Ono po čemu se također izdvaja OMNIA jest prekrasan prostor, koji se proteže na stotinjak metara kvadratnih. Prostran hodnik, 3 svijetle učionice i balkon koji se proteže cijelom duljinom centra s pogledom na riječki Korzo.

Vlasnice centra nisu ništa prepustile slučaju, prostor je uređen do zadnjeg detalja, sve u želji da se njihovi klijenti osjećaju ugodno dok uče jezike. Zidove tako krase slike i prepoznatljive ilustracije riječke slikarice Mirne Sišul, što daje poseban šarm prostoru, koji cijeli odiše pozitivnom energijom.

Najveselija je svakako “Kids” učionica, koju osim prepoznatljivih motiva Mirne Sišul krase i citati iz popularnih djela dječje književnosti, brojalice pa čak i Lego Duplo kocke koje su polijepljene po zidu.

Vjerujemo da je lakše usvajati nova znanja u tako veselom ambijentu i pozitivnoj atmosferi, a našim čitateljima nudimo mogućnost da u našoj foto galeriji u nastavku zavire u veseli svijet OMNIA Centra za strane jezike.

(Sadržaj je nastao u suradnji s OMNIA Centar za strane jezike)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here