Home Mozaik Ivana Knoll Kreće na Ljetnu Turneju: ‘Prvo Maroko, a onda stižem i...

Ivana Knoll Kreće na Ljetnu Turneju: ‘Prvo Maroko, a onda stižem i u Split!‘

132
0
knollinst
knollinst

Nakon što je vjerno navijala za hrvatsku reprezentaciju tijekom Eura 2024., Ivana Knoll se baca na posao. Poznata DJ-ica najavila je svoju prvu ljetnu turneju, a nekoliko je nastupa već i odradila. Ivana je oduševila navijače u Hamburgu i zabavljala publiku u Montrealu povodom utrke Formule 1 u Kanadi.

Ivana Knoll: Nova DJ Zvijezda na Svjetskoj Sceni

Ivana Knoll, poznata kao @knolldoll na Instagramu, svoj sljedeći nastup najavila je za 12. srpnja. Ivana će se pridružiti ekipi vrhunskih DJ-eva koji će podići publiku na noge na Ultra festivalu u Splitu. Nakon Hrvatske, Knoll će otputovati u Maroko, gdje će kroz tri dana nastupati u tri različita kluba.

Spektakularni Nastupi i Modne Kombinacije

Uz najavu turneje, Ivana je objavila i izazovnu fotografiju. Pozirala je u ružičastom, čupavom i kratkom topu, koji je iskombinirala s bijelim rukavicama. Kao modni dodatak odabrala je ružičaste slušalice. Pratitelji su joj poručili da jedva čekaju nastup u Splitu, a nekoliko njih joj je poželjelo dobrodošlicu u Maroko.

Ivana je svoj nastup na Ultra festivalu najavila prije tjedan dana, a poručila je kako joj se “ostvario san”. Na istom će festivalu nastupati neki od najpoznatijih svjetskih DJ-eva, uključujući Afrojacka, Armina Van Buurena, Hardwella, Martina Garrixa i brojne druge.

Ivana Knoll: Osvajanje Svjetske DJ Scene

Ivana Knoll brzo postaje jedno od najuzbudljivijih novih imena na DJ sceni. Njezini energični nastupi i jedinstven modni stil privlače pažnju širom svijeta. Nastup na Ultra festivalu u Splitu, jednom od najprestižnijih festivala elektronske glazbe, označava važnu prekretnicu u njezinoj karijeri.

Planovi za Budućnost

Nakon Ultra festivala, Ivana će svoj DJ talent pokazati i publici u Maroku. Tijekom tri dana, nastupit će u tri različita kluba, čime će dodatno učvrstiti svoju prisutnost na međunarodnoj sceni.

Ivana Knoll nije samo DJ-ica, već i modna ikona koja svojim izgledom i glazbom oduševljava publiku. Njezini pratitelji s nestrpljenjem iščekuju svaki novi nastup i modnu kombinaciju koju će predstaviti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here