Home Najnovije Perišić produžio ugovor s Hajdukom ali ima i klauzula!

Perišić produžio ugovor s Hajdukom ali ima i klauzula!

178
0
9bcc1f7a 00cd 449b 9b37 3d258e787250
Foto: Hajduk.hr

Navijači Hajduka mogu odahnuti, jer je Ivan Perišić potpisao ugovor s Hajdukom do 30. lipnja 2025. godine. Informacija je procurila u javnost i prije službene objave, piše Slobodna Dalmacija.

Detalji Ugovora i Klauzula

Ovo je ono o čemu je Lukša Jakobušić pričao – Perišić ima klauzulu po kojoj se ugovor automatski produžuje na još jednu godinu, što je aktivirano danas. Ugovor uključuje klauzulu koja omogućava Perišiću da ode od 29. kolovoza ako netko plati 200.000 eura. Odluka je, dakle, na njemu. Plan je da Perišić ostane na Poljudu barem tijekom prve faze europskih natjecanja, a zatim će sam odlučiti o daljnjim koracima.

Povratak u Hajduk nakon Eura 2024.

Nakon neslavnog završetka za Hrvatsku na Europskom prvenstvu, reprezentativci se odmaraju uoči priprema za nadolazeću sezonu. Ivan Perišić je u dogovoru s Hajdukom slobodan do 12. srpnja, kada će se pridružiti ostatku momčadi.

Pripreme za Konferencijsku Ligu

Perišić će propustiti pripreme na slovenskom Bledu, ali se očekuje da će biti spreman za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige protiv Torshavna, kojom će početi Hajdukova sezona. Njegovo prisustvo na terenu bit će od izuzetne važnosti za momčad, s obzirom na njegovo iskustvo i kvalitetu koju donosi.

Ivan Perišić: Ključni Igrač za Hajduk

Perišićev povratak u Hajduk značajno je pojačanje za klub. Njegovo iskustvo igranja u vrhunskim europskim klubovima kao što su Inter Milan, Bayern München i Tottenham, donosi dodatnu kvalitetu i motivaciju za cijelu momčad. Perišić je poznat po svojoj svestranosti na terenu, sposobnosti da igra na više pozicija, kao i po svojim liderstvom vještinama.

Utjecaj na Navijače i Klub

Navijači su oduševljeni povratkom Perišića, što se može vidjeti i po reakcijama na društvenim mrežama. Njegov povratak donosi dodatnu energiju i entuzijazam među navijačima, što će biti ključno za podršku momčadi u nadolazećim izazovima.

Hajduk je poznat po svojoj bogatoj povijesti i strastvenim navijačima, a Perišićev povratak dodatno će ojačati tu povezanost između kluba i navijača. Očekuje se da će njegova prisutnost na terenu privući još veći broj gledatelja na utakmice, što će dodatno motivirati momčad.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here