Home Sport Iz HNS-a otkrili kada se gledatelji vraćaju na stadione!

Iz HNS-a otkrili kada se gledatelji vraćaju na stadione!

3337
1

Hrvatski nogomet uskoro se vraća na domaće travnjake, zasada će se igrati bez gledatelja uz TV prijenos. Prve povratničke utakmice trebale bi se dogoditi u sklopu polufinalnih dvoboja hrvatskog Kupa, Slaven Belupo će u prvoj utakmici ugostiti ekipu Lokomotive 30. svibnja dok će dan kasnije snage odmjeriti Rijeka i Osijek.

Nakon 350 testova utvrđeno je kako su svi igrači te članovi stručnih stožera čisti od koronavirusa, samim time prvenstvo se može nastaviti. Sportske novosti lansirale su senzacionalnu vijest, izvršni direktor Saveza Marijan Kustić rekao je kako namjeravaju vratiti gledatelje na tribine!

“Ako sve prođe u najboljem redu u polufinalu Kupa i prvim ligaškim utakmicama, što smo uvjereni da će biti tako, ići ćemo za tim da se nakon toga dopusti dolazak gledatelja na stadione. Mislimo da bi to trebalo napraviti. Sve što ćemo raditi bit će u dogovoru sa Središnjim državnim uredom za sport. Oni su nama nadređena organizacija s kojom imamo odličnu suradnju. Jasno, epidemiolozi će odrediti uvjete, svjesni smo da ne može biti riječi o punom kapacitetu stadiona, ali mogu se definirati pravila. Primjerice, da svaka druga sjedalica smije biti popunjena, ili svaka treća” – izjavio je za SN.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here