Home Najnovije Iznenada umrla djevojčica (11): ‘Napustila nas je naša draga učenica’

Iznenada umrla djevojčica (11): ‘Napustila nas je naša draga učenica’

112
0
Foto: Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik

Zbog iznenadne smrti 11-godišnje djevojčice koja je pohađala OŠ Lapad, u školi će u ponedjeljak biti proglašen dan žalosti. Obavijest o smrti učenice objavljena je na službenoj stranici OŠ Lapad.

“S neizmjernom boli obavještavamo sve roditelje i učitelje naše škole da nas je danas, 10.11.2023. iznenadno napustila naša draga učenica S.P.

Molimo se da se Bog smiluje njenoj plemenitoj duši, a da obitelji, njenim školskim prijateljima i učiteljima olakša bol zbog gubitka člana obitelji i člana školske zajednice.

Obavještavamo vas da je Školski odbor Osnovne škole Lapad na današnjoj, hitnoj sjednici, donio Odluku da se ponedjeljak, 13.11.2023. proglasi danom žalosti u Osnovnoj školi Lapad.

Tim povodom nastavni sat će biti skraćen na 30 minuta, a knjiga žalosti će biti postavljena u holu škole od 8:00 do 15:00 sati. Sve kulturno-sportske aktivnosti u školi i sve aktivnosti škole će biti podređene danu žalosti”, piše u obavijesti koju potpisuje ravnateljica škole Nikolina Soko. (Foto: Goran Mratinović/Dubrovački dnevnik)

Previous articlePotres pogodio Sloveniju, osjetio se i u Rijeci: ‘Podrhtavanje na 27. katu’
Next articleRenovirao kuću i u hodniku ispod poda našao nešto nevjerojatno: I doktori se šokirali kad su vidjeli što je

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here