Home Sport Jakirović nakon poraza: Čestitam svima u klubu, nije bilo jednostavno

Jakirović nakon poraza: Čestitam svima u klubu, nije bilo jednostavno

389
0

Sergej Jakirović nije bio nezadovoljan nakon poraza od Dinama. Razlog se može tražiti i u činjenici da je već uoči susreta mogao odahnuti budući da je Lokomotiva pobijedila Istru 1961, što je značilo da je uspio gotovo nemoguće, dovesti momčad do izlaska na europsku scenu.

– Čestitao bih svima u klubu i svim navijačima na prekrasnoj polusezoni. Napravili smo veliki posao, došli smo do 48 bodova, nije bilo nimalo jednostavno, već sada pred kraj se vidi da nam nedostaje svježine i snage, osvrnuo se trener Rijeke na plasman u Europu.

– Generalno mogu biti zadovoljan, pogotovo u prvih 30 minuta ove utakmice. Preko Vukčevića smo imali lijepu šansu, osvojili smo nekoliko lopti, ali nismo bili dobri u tranziciji. Dinamo je nakon toga zagospodario do kraja prvog dijela, a gol smo opet dobili iz naše čiste pogreške u posjedu. Dinamo to ne prašta, svaku sitnu pogrešku pretvara u pogodak. U poluvremenu smo napravili dvije zamjene, ali Dinamo je bio kvalitetniji od nas. Jako mi je drago što smo uspjeli postići pogodak jer smatram da smo to zaslužili po prilikama koje smo imali. Pokušali smo iznenaditi s Djouahrom, on je brz, motoričan igrač, žao mi je što se u nekim situacijama odlučio na potez više. Mislim da nam je trebalo malo više hrabrosti i odlučnosti, kao da smo se nešto ustručavali. No, to je i kvaliteta Dinama, da se obrani i kada pogriješiš u primopredaji oni su brzo na 16 metara. Moramo im čestitati na pobjedi, rekao je Sergej Jakirović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here