Home Sport Kaos na Mestalli: Viniciusa vrijeđali, ošamario protivnika pa dobio crveni!

Kaos na Mestalli: Viniciusa vrijeđali, ošamario protivnika pa dobio crveni!

70
0

Valencia je pobijedila Real Madrid 1:0 u 35. kolu La Lige. Vrijedna tri boda Valenciji u borbi za ostanak donio je Diego Lopez u 33. minuti. Hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je od 65. minute za madridsku momčad, a u drugom se poluvremenu igralo 17 minuta sudačke nadoknade.

Utakmicu je obilježilo žestoko vrijeđanje Realovog Viniciusa Juniora, koji je u 97. minuti dobio crveni karton zbog šamaranja Huga Dura u jednom naguravanju, u kojem ga je isti igrač uhvatio oko vrata. Realov Brazilac cijelu se utakmicu borio s uvredama navijača, a jednog je za vrijeme utakmice i prozvao, pokazujući prstom prema tribini.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Sudac Bengoetxea ispričavao se Viniciusu, a na semaforu Mestalle pojavila se rečenica kako Valencia osuđuje nasilje i vrijeđanje u nogometu. Stvar je toliko izmakla kontroli da je Valencijin kapetan Jose Gaya otišao do tribina kako bi pokušao upristojiti Valencijine navijače.

Ubrzo nakon toga navijači su rasistički počeli vrijeđati Viniciusa, koji je sucu rekao kako više ne želi igrati, odnosno kako će sam prestati igrati ako glavni sudac ne prekine utakmicu. Ipak, Brazilac nije ostao dužan domaćim navijačima – gestikulirao im je broj dva prstima, čime je htio poručiti kako Valenciju čeka druga liga. To je uzrokovalo prekide i nadoknadu od 17 minuta.

Previous articleJakirović nakon poraza: Čestitam svima u klubu, nije bilo jednostavno
Next articleMarco Cuccurin pobjednik Plesa sa zvijezdama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here