Home Vijesti Je li SDP-ova facebook stranica kandidatkinju Liste za Rijeku upravo nazvala prostitutkom?

Je li SDP-ova facebook stranica kandidatkinju Liste za Rijeku upravo nazvala prostitutkom?

495
0

Kampanja u Rijeci još nije službeno počela, a već je započela prljava kampanja i udarci ispod pojasa! Prva se na meti našla Ana Blečić Jelenović, kandidatkinja Liste za Rijeku za gradonačelnicu. Ona je prošli vikend na društvenim mrežama izložena seksističkoj aluziji kada je nakon konferencije za novinare, koju je održala na obali, praktično uspoređena s prostitutkom.

Seksistički napad na kandidatkinju Liste za Rijeku

Fotomontaža je objavljena na facebook stranici ‘Da štima HDZ‘ na kojoj se različitim objavama i fotomontažama parodiraju svi kandidati za riječkog gradonačelnika, osim kandidata SDP-a. Iz toga nije teško zaključiti o čijoj se političkoj kuhinji radi, pogotovo iz razloga što su među pratiteljima stranice koji lajkaju objave gotovo isključivo aktivisti foruma mladih te stranke.

– Istina je da sam uoči Dana žena dobila čestitku kojom mi se poručuje da sam prostitutka nakon što sam prošlog tjedna otvorila temu boljeg gospodarenja riječkom obalom. Radi se o seksističkom, jadnom i prilično neinventivnom pokušaju ponižavanja. O svemu ću se očitovati na današnjoj izvanrednoj tiskovnoj konferenciji na Korzu koja je zakazana za podne, poručila je jutros kratko Ana Blečić Jelenović.

Previous articleRončević: Novi sojevi raširili koronu po PGŽ!
Next articleJeste li znale ovo? Ove godine Riječanke slave 100. godišnjicu prava glasa na izborima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here