Vijesti

Jedna osoba teže, 7 lakše ozlijeđeno u prometnim nesrećama ovog vikenda

Jedna osoba teže, 7 lakše ozlijeđeno u prometnim nesrećama ovog vikenda

Proteklog vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je 28 prometnih nesreća, u kojima je jedna osoba teže, a sedam je osoba lakše ozlijeđeno.
Teško je ozlijeđen 29-godišnji vozač bicikla stradao jučer, 14. travnja oko 17.20 sati na području Matulja, prilikom udara u osobno vozilo koje se s autobusnog ugibališta nepropisno uključivalo u promet, a kojim je upravljao 24-godišnji vozač.
U petak, 12. travnja oko 19.30 sati na području Vrbovskog dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je izazvao 49-godišnji vozač upravljajući osobnim vozilom, slovenskih registracijskih oznaka s koncentracijom alkohola od 1,66 g/kg, a koji je vozilom udario u metalnu zaštitnu ogradu na auto cesti.
U subotu, 13. travnja oko 00.40 sati na području Vojaka u Rijeci policija je zaustavila i iz prometa isključila 47-godišnjeg vozača koji je osobnim vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,58 g/kg. Unatoč isključenju vozač je ponovo uočen u ulici Tome Strižića te se oglušio na svjetlosne i zvučne znakove policije za zaustavljanje, krenuo preko čvora Vežica i Škurinje do čvora Diračje gdje ga je zaustavila auto ophodnja i nakon čega je zadržan u službenim prostorijama policije.
Jučer, 14. travnja u 19.25 u Crikvenici je zaustavljeno teretno vozilo označeno pokusnim pločicama, koji je upravljao 22-godišnjak. Utvrđeno je kako spomenuti upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, da nije koristio sigurnosni pojas te sa sobom nema osobnu iskaznicu. Isto tako utvrđeno je da vozilo nije registrirano i osigurano te je 22-godišnjak prekršajno prijavljen sukladno odredbama zakona kojima su utvrđeni počinjeni prekršaji. Zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa prekršajno je prijavljen i 21-godišnji putnik u vozilu.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vijesti

More in Vijesti

Stiže pijesak iz Sahare, tko nije oprao auto, neka ga ni ne pere!

spApril 20, 2019

VIDEO: Požar u Sušačkoj Dragi, kanader nad Sušakom!

spApril 20, 2019

Autobus pun putnika izgorio na autocesti Rijeka – Zagreb!

spApril 19, 2019

Grad podijelio četiri tisuće porcija srdelica

spApril 19, 2019

Na današnji dan: Orao vraćen na gradsku uru!

spApril 19, 2019

Sud ukinuo pritvor bivšoj upravi Uljanika

spApril 18, 2019

Zbog proljetnih školskih praznika Autotrolej dodatno prorijedio vozni red!

spApril 17, 2019

Milin otac: Ne pada nam napamet novac prepustiti politici, odreknite se bijednih 5 lipa!

spApril 17, 2019

Danko Končar tužio portal Rijeka Danas, tvrdi da se zbog nas morao opravdavati državnom vrhu!

spApril 17, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.