Home Mozaik Jednog grli, drugom ispod stola daje gaćice: Evo što se krije iza...

Jednog grli, drugom ispod stola daje gaćice: Evo što se krije iza videa koji je šokirao milijune (VIDEO)

590
0

Čak 42 milijuna pregleda prikupio je video koji se prije nešto više od mjesec dana pojavio na TikToku, u međuvremenu je dobio dva nastavka, a prema kojem se mlada dama odlučila toliko odvažiti da je gaćice ponudila ispod stola liku koji je sjedio nasuprot nje i njenog dečka.

Zanimljivo, snimku su neki Meksikanci objavili kao prilično ozbiljnu vijest, no način na koji je snimljena u samom je startu bio sumnjiv. Ukratko, činilo se nemogućim da nitko od “junaka priče” nije primijetio da ih se toliko dugo snima, a “krivci” su identificirani na Facebooku.

Isti glumci u potpuno drugačijem scenariju pojavili su se na stranici meksičkog TikTok influencera potpisanog kao Luisita Time, tipa koji već duže vrijeme snima viralne videe koristeći glumce kako bi skrenuo pozornost na sebe i zaradio nešto novca.

@juanlo507 #amoraltipico #purotipicopanama😍❤️🇵🇦 #tipicopanameño #tipicopanama #vira #fyp #juventudtipiquera #parati #tipicopanameño🇵🇦paratii #tipicopanama🇵🇦 ♬ sonido original – Juan Lo Velasquez

Inače, mnogi su to u komentarima prihvatili kao nešto autentično, no jedan je razgovor bio posebno zanimljiv.

– Je li ovo lažno? Odbijam vjerovati da se tako nešto događa u stvarnom životu – napisala je mlada dama i dobila sljedeći odgovor:

– Ako jest, ako su to samo glumci u spotu, takve se situacije događaju i u stvarnom životu. Meni se dogodilo nešto vrlo slično, ali nikad ne bih dopustila ovakvu gadost prijatelju – rekla joj je jedna korisnica TikToka.

Previous articleNataša otkrila što je Kika radila neposredno prije smrti: Šokantna ispovijest majke pokojne YouTuberice
Next articleIzašao pred novinare, pa se skinuo u gaće: Kamere uživo zabilježile šokantne scene o kojima bruji planeta (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here