Home Mozaik Nataša otkrila što je Kika radila neposredno prije smrti: Šokantna ispovijest majke...

Nataša otkrila što je Kika radila neposredno prije smrti: Šokantna ispovijest majke pokojne YouTuberice

249
0

Majka preminule Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić, obratila se svojim pratiteljima putem YouTube kanala i iznijela nove detalje o smrti svoje kćerke.

Nataša Đukić danas je na svom Instagram profilu objavila da će ispuniti obećanje i da će se javnosti obratiti nakon što budu prikupljeni svi dokazi.

– Večeras u 18:45 video na Kikinom kanalu jer zaslužuješ čuti istinu. Obećala sam vam da ću ih, kada prikupim sve dokaze, javno iznijeti pod punom novčanom i krivičnom odgovornošću – napisala je Nataša na Instagramu.

Nataša je na samom početku svog obraćanja objasnila što se dogodilo kobnog prosinca 2021. godine, o čemu se već pisalo.

– U 12.30 nazvala me Kikina prijateljica da mi čestita rođendan, a od pola sata razgovora neprestano je pljuvala po Kikinom dečku i govorila da je jučer upao u stan dok je išla na kavu i obrisao joj Instagram račun. Ali ja sam to već znala jer mi Kika nikad ništa nije skrivala. Samo sam dodala da su oba psihijatrijski slučajevi i da ih treba razdvojiti. Predložila sam joj da, ako želi, dođe, kad ostali budu oko 18 sati, a da će Kika doći kad se probudi, na što mi je odgovorila da će vidjeti.

– Oko 17 sati mi je odgovorila da neće doći ranije jer mora čekati test na covid, no čudno mi je da je u pola sata razgovora koliko je imala sa mnom kada mi je čestitala rođendan, ona nije to ni nagovijestila. U 18 sati svi su došli osim njih dvoje – rekla je Nataša Đukić.

Nataša je ispričala kako je dospjela u Kikin stan nakon što joj kći nije odgovarala na poruke te s čime se suočila nakon što joj je liječnik koji je izlazio iz stana rekao da nema dobrih vijesti.

– 9. prosinca Kikina prijateljica objavljuje na Kikinom Instagramu vijest o smrti i taguje se. Ja i moje dvije kćeri pitamo je za šifru, ona kaže da ne zna, ali nakon četiri mjeseca daje nam šifru za Kikin Instagram račun i moja najstarija kćer primjećuje da je puno poruka izbrisano s računa. Što znači da je čekala dok nije bila sigurna da je sve obrisala i tek nam je tada dala šifru – kaže majka pokojne Kike.

Istaknula je da je Kika naručila hranu prije nego što se ubila te upitala bi li to netko učinio da je imao namjeru oduzeti si život.

– Saznali smo da je netko otpečatio stan. Kasnije smo doznali da postoji videonadzor, ali je upraviteljica zgrade rekla da je razgovarala s odvjetnicom i da mi ne smije dati snimke. Molila sam je da mi da barem 7. i 8. prosinca, jer će se vidjeti tko je ušao u zgradu, no moj se vapaj nije se čuo. Netko joj je 7. prosinca hakirao YouTube račun, a 9. je objavljena snimka njezine smrti. Kao da je netko čekao da umre i to objavi.

Jelenina kćerka mi je ispričala da je na identifikaciji tijela vidjela modricu ispod Kikinog oka, kao da ju je neko udario šakom. Možda je Kika zbog tog udarca ležala u tom položaju. Prijateljica je rekla da mi je rekla da je Kiki bolesna, a da sam joj rekla da joj spremam rođendan. Rekla je i da se Kika dva puta pokušala ubiti, što nije istina. U detektivskim agencijama su mi odmah rekli da ih to ne zanima, čim su čuli Kikino ime. Jednom je momku rekla da će se ubiti, pa ju je on odveo kod Laze, ali je tamo odmah rekla da se neće ubiti, samo je htjela doći do nje. Kika je bila veliki manipulator, kada je ljubav u pitanju, i jako sebična – rekla je Kikina majka i dodala:

Nikada se ne bi ubila. Neka Bog oprosti svima, mojoj se kćeri moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo napisano je dan nakon što je ubijena. To pismo nije mogla napisati ona, nego netko drugi – zaključila je Kikina majka Nataša.

Previous articleVatrogasci spasili bebu iz zaključanog auta u Beogradu. Razbili staklo i izvukli je!
Next articleJednog grli, drugom ispod stola daje gaćice: Evo što se krije iza videa koji je šokirao milijune (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here