Home Najnovije Jezivo upozorenje Putinovog lutka: ‘Kad riješimo Ukrajinu, dolazimo u pomoć Srbiji! Prvo...

Jezivo upozorenje Putinovog lutka: ‘Kad riješimo Ukrajinu, dolazimo u pomoć Srbiji! Prvo ćemo ovo slomiti…‘

174
0

Anatolij Wasserman, notorni zastupnik u ruskoj Dumi i čovjek kojeg su Britanci i Amerikanci sankcionirali, dovodeći ga u svezu s ruskom invazijom na Ukrajinu, u jednoj je ruskoj emisiji pričao o kremaljskim vojnim i sigurnosnim ciljevima. Wasserman je, uz sve, član stranke Pravedna Rusija, marionetske, sestrinske stranke Putinove Ujedinjene Rusije.

U kontekstu ruskih sigurnosnih ciljeva, Wasserman je opširno govorio o Srbiji:

“Važno je istaknuti – Srbi nemaju izlaza! Graniče jedino s NATO zemljama. U ovim uvjetima, NATO kontinuirano prijeti Srbiji dodatnim intenziviranjem blokade. Ali kada kompletiramo likvidaciju terorističkih organizacija u Ukrajini i pokažemo da nećemo tolerirati teror te kada glavni sponzor terorizma – Sjedinjene Američke Države – prihvate činjenicu da im se terorizam ne isplati, samo tada ćemo moći pomoći Srbiji u kontekstu slamanja spomenute blokade”, zaprijetio je Wasserman.

Spomenimo i da je video na društvenoj mreži Twitter podijelio Anton Geraščenko, bliski suradnik ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog te pomoćnik ukrajinskog ministra obrane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here