Home Mozaik ‘Još uvijek sam pod nekim bunilom od iznenađenja…’, Dobitnica iz Rijeke osvojila...

‘Još uvijek sam pod nekim bunilom od iznenađenja…’, Dobitnica iz Rijeke osvojila 127.237,50 eura na Eurojackpotu!

224
0
lutrija22 120723
Eurojackpot

U 49. kolu Eurojackpota osvojen je dobitak 5 u iznosu od 127.237,50 eura, a sretna dobitnica iz Rijeke posjetila je jučer glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije te podijelila svoje iskustvo: „Volim igrati loto i odigram svaku igru pomalo, i Eurojackpot i šesticu, sedmicu, pa i Bingo. Ali nisam nikad vjerovala da ću osvojiti ovako veći iznos“ iskrena je bila dobitnica.

Da je upravo ona osvojila 127.237,50 eura na Eurojackpotu saznala je provjeravajući rezultate na Internet stranicama Hrvatske Lutrije, a svojima nije odmah rekla: „Još uvijek sam pod nekim bunilom od iznenađenja. Isprva sam provjeravala brojeve iznova i iznova da se uvjerim kako je stvarno moj listić dobitan, ali teško je opisati taj osjećaj uzbuđenja… Kada sam se stvarno uvjerila da to ne sanjam, rekla sam svojima za dobitak. A oni su isto tako isprva ostali bez teksta“ ispričala je dobitnica.

Sretna dobitnica nema neku posebnu kombinaciju brojeva koje igra, već odabire nasumične brojeve, a tako će i dalje nastaviti: „Ja ću sigurno igrati i dalje jer me to veseli, ali najveća je sreća kada je čovjek zdrav i obitelj je uz njega“ zaključila je dobitnica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here