Home Najnovije Jovanović: Povlačim se iz politike ako dokažu ijednu moju spornu odluku u...

Jovanović: Povlačim se iz politike ako dokažu ijednu moju spornu odluku u Upravnom vijeću KBC-a

1111
4

Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP-a i riječki dogradonačelnik, danas je na božićnom prijemu Srpskog narodnog vijeća oštro odgovorio na jučerašnje optužbe pristigle iz vrha HDZ-a. Podsjećamo, HDZ-ov ministar Darko Milinović jučer je Jovanovića prozvao da je “kao član Upravnog vijeća KBC Rijeka zastupao interese jedne farmaceutske tvrtke” te da je “po zapovjednoj odgovornosti odgovoran za slučajeve nezakonitog trošenja proračuna grada Rijeke od 149 milijuna kuna, ili zbog zaobilaženja Zakona o javnoj nabavi za više od 16 milijuna kuna, ili zbog nezakonite pretvorbe gradskih tržnica Rijeke kojima je proračun oštećen za više od 80 milijuna kuna.”

Jovanović je danas komentirao kako je sve što su Bačić, Kalmeta i Milinović jučer govorili otužno, gadljivo i razočaravajuće. Jovanović tvrdi kako oni pokušavaju svojim lažima i neistinama blatiti časne i poštene ljude te da bi umjesto toga trebali podnijeti odgovornost za korupcijsku pljačku koja se dogodila u HAC-u. “Sve što su rekli o meni je laž i sve piše u mojoj imovinskoj kartici”, rekao je Jovanović.

Pozvao je Milinovića da objavi sve o radu Upravnog vijeća KBC-a Rijeka, te dodao kako će se doživotno povući iz politike ukoliko Milinović nađe bilo kakvu spornu odluku.

4 COMMENTS

  1. kad je tako siguran u sebe što nije rekao da garantira osobnom imovinom ako je prouzročio štetu KBC-u svojim možebitno lošim odlukama. Povlačim se iz politike, ok necu vise dobivat pare za gubljenje vremena i skrivanje razuma….

  2. da ponovim što sam već napisao, ista firma je u protkelom periodu ostvarila povećanje na hrvataskom tržištu od 50%. Kad znamo da se radi o jednoj od tri najveća svjetska proizvođača ne razumijem što je čudno. Je li trebalo kupovati proizvode nepoznatih kineskih farmaceutika ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here